Takže menšia aktualizacia, auto bolo na dvihaku a zistili sme že je vytlčeny pravy spodny čap, povedal som si že to odide postupne všetko tak som objednal celu napravu nech je pokoj, dalej som zakupil olej castrol magnatec 10w-40 + olejovy filter, silent diferaku, konečne som sa dokopal k odtuzingovaniu budikov, zabil by som toho kto to tam lepil 2 hodiny som čistil lepidlo aj tak su tam ešte flaky, ale konečne vyzeraju aspon ako tak.......Auto je uplne super nenormálne sa s neho stále tešim ked vykukne slniečko tak ho vytiahnem s garaže a pojdem ho niekam pofotit
Naposledy upravil/-a Pe-rfect v Utorok, 5. Februára 2013, 20:31, upravené celkom 1 krát.
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
Od kúpy auta nešli hmlovky, pred pár dnami sa na to pozrel elektrikar problem úspešne vyriešený, zaoxidovany vypinač/v jednej hmlovke vypalena žiarovka/v poistkovej skrinke otrhnuty kabel čo šiel s vypínača do relatka všetko spravené. Dneska som vyumýval cabro ako každý mesiac + som ho trošku ručne vyleštil, na komplet spraveny interier, vyčistená koža, nakremovana 6 hodínová čistiaca procedúra ktorá stála za to
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
Človek ti povie súkromný údaj a hneď ho zverejníš S tým lakovaním to je tak že mám 17 rokov mám už druhé auto (všetko s vlastných penazí, žiadny oteckov maznáčik). Na lakovačku peniaze nemám snáď niekedy našetrím, som rád že dokážem zrobiť nejaké korunky na to aby som ho podával dokopy trošku aspoň Inak momentálne je auto v garáži zazimované idú sa zhadzovať kolesá a idú na renováciu....
ved nikto nevie ze od toho datumu sa mozes oficalne vozit bez doprovodu samozrejme big like,ja ked som mal 17nast som sa vozil na embečke :) ale bacha,nie hocijakej
Asi tam pôjdu helly s úsmevom, ak bude čas na prehodenie kedže štelovačky na svetla su tam nejako "špecialne upravene", takže to nebude robota na 5minut
Auto drieme v garaží kolesa su na renováci, spetaky u lakyrnika idu do farby lebo už boli oplieskane, narazník zhodeny vsadene US smerovky s dennym svietením, a medzi tým som sa hral s brdzičami........
ked uz to maš takto v garaži,by som podblatniky vytrel dakym body černym,to zvladaš a aj podbehy...a spodok daj pak do lakovne,ja sa tež na to xystam...a ta farba je hodna na tych strmenoch