Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Caves :) gratulujem ku krasnemu kabriu! Verim, ze sa v lete stretneme niekde na zraze... Tie kola mas nadherne! Prosim Ta, co obnasa starostlivost o tie limce? Premyslam, ze by som dal svoje brabusy opravit a prelestit, ale vraj je s tym potom vela starosti... Pripadne neviete tu niekto o niekom, kto by to cez zimu spravil?
Starostlivosť o cele kolesa obnáša to že keď budem umývať auto, zarobím šampón s vodou do ďalšieho kýbla a s tým umyjem kolesa to je celé najhoršie čo môže byt keď na leštené kolesa použiješ nejaký prípravok na čistenie kolies vtedy zašednú.... o stranu dozadu som dal link na FB účet toho chalana čo mi to robil dokončil predne strmene, dali sa zrovnať kotúče lebo boli kúsok zvlnené nahodil som darček od ježiška (priateľky) (ladvinky) A TO NAJHLAVNEJŠIE!! - kolesa už čakajú v obývačke na sezónu . Zajtra sa pôjde nahadzovať/dopasovavať predný m-tech + na novo nalakované speťaky. Pár foto:
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
Dneska obuté aj vyvážené kolesá , v piatok mi prišli nové letné gumy Matador Elite 3 keď nahodím kolesá, speťáky (s novým lakom), predný m-tech, tak dám nejake foto chalani som rád že sa páči, a mišo ten nátrubok si zabil
Aktual.: e21 /e36 318i / Mini - Príbeh Ex: e36 320i coupe - Príbeh Ex: e30 318i cabrio - Príbeh Ex: e30 325i coupe - Príbeh
Poskladaný predok, ledkove podsvietenie SPZ, obute/vyvážené kolesa na nových gumách, nový palivový filter + čistič palivového systému STP. To už je asi všetko, po výmene palivového filtra, nahodení speťakov, už len budeme čakať na sezónu, na aute je nové všetko čo sa dalo
pekne pekne, len tie predne svetla vymlat kladivom, radsej ziadne ako tieto ....disky zavidim, len bych na ne dal origo rozmer, 195/50 su dost malicke a budes mat medzery medzi kolo ma blatnikom trosku+inac dobre vidim, ze ti cigani v matadore nerobia ani na 50tku profil cony naraznik/ochran udisku na pneu ?
BMW E30 318IS BembISo =) BMW E30 325i BMW E87 120D
Predné svetla mam originál doma s úsmevom tie tam pôjdu niekedy rozmer som dal taký lebo je ako jediný zapísaný v TP, viem že sa dajú ľahko zapísať ale som spokojný aj takto a nemám zbytočne behačky, a nerobia tiež som sa čudoval, musím dávať bacha na obrubníky lebo hneď bude ten kraj dohryzený... a som rád že sa páči
Tak, konečne mam doma speťaky, minulý týžden som vytiahol cabrio na dvor poumýval povýsaval strechu :) dal do garaže a zakryl, momentálne je menši problém s osvetlenim SPZ, vždy svieti len jedna strana keď tam dam dve dobré sulfidky tak sa jedna strana vypáli keď ich vymením vypáli aj druhú, niekde sa zrejme opiera kábel, elektrikár je už na ceste :) do leta sa ešte chystám pomeniť palivové hadice, brácho kúpil e39 530d takže máme na dvore nový prírastok (ktorý posledne dni využívam aj ja ) zastavil sa u nas roman (kiss-my-ass) pomohol som mu vymeniť platničky a tak si tu mi pomaly žijeme