Ahojte,
Sny sa stávajú skutočnosťou! Túto vetu si v duchu vravím, vždy keď idem okolo môjho stelesneného snu BMW e46 320d touring, M-packet.
Ako som sa teda k môjmu autu dostal?Moje vysnívané som našiel v Rajci nedávno dovezené z Nemecka a prihlásené. Cena podozrivo dobrá, M-packet (na touringu celkom zvláštnosť), na obrázkoch vyzeralo dobre. Vravím si určite tam bude nejaký háčik. A aj BOL! Auto bolo POLICAJNÉ, malo menený motor, menený tachometer (doložené servisnou knižkou) a bolo prerábané na M-packet. Tak toto boli novinky, ktoré som predýchaval 2 týždne. Ale auto sa mi zdalo po technickej stránke dobré, lákalo ma, že motor mal len 90000 km, bolo servisované štátnym úradom, takže sa snáď nešetrilo na súčiastkách, malo servisnú knižku,... Odrádzala ma história, keď som si predstavil ako sa asi správajú policajti k služobnému autu.
Neviete si predstaviť ten boj v mojej hlave!!! No auto som videl každý deň pred zaspávaním, stále som na neho myslel, bol som ním jednoducho očarený

. A tak som sa rozhodol a kúpil som ho!
Risk je zisk! Toto som si vravel a obhajoval som sám pred sebou svoje rozhodnutie :).
No neplatí to vždy 
.
Ako som sa s autom zžil začal som postupne prichádzať na jednotlivé problémy.
Postupne som zatiaľ vymenil:váha vzduchu, odlučovač oleja, regulátor EGR ventilu, oba termostaty, turbo, vyčistil som sanie, silentbloky motora a prevodovky, zhavice, zadne tlmice, predne reproduktory, volant za 3-ramenny + dorabka tempomat a ovladanie radia, repasovane vstrekovace, nova spojka spolu so zotrvacnikom a mnoho dalsieho
Nedá sa povedať, že som nespokojný, ale vŕta mi v hlave, že keby som kúpil iné BMW, či by som si neušetril nejaké € na servise. No to už sa nikdy nedozviem a tak je to asi dobre

, lebo svoje auto ľúbim a chcem ho dostať do 100% stavu.
Aké teda je?Strieborný touring v M-packete, 320d (110kW, 330Nm, EU4), r.v 2004, 6. stupňová manuálna prevodovka, polokoženné športové sedadlá a KRÁSNE 18’’ kolesá M V Spoke 72. Pre mňa jednoducho krása!!!
postupne budem dopĺňať čo som už na aute spravil a čo sa ešte chystám, ale to je vlastne zmysel týchto príbehov