... všetko o BMW ...
Ľuboš PP napísal:Dobre si to urobil....porozmyslam nad tym. Ako si to urobil s čalunenim, kedze reprak trci viac vonku,ako ten povodny? Alebo netrci?Proste asi si to urobim aj ja
Georgo napísal:...Reproduktory, komponentne Hertz DSK165 (vysoka citlivost az 93dB) ...
efendy napísal:Hertz udáva citlivosť iným spôsobom, preto má také vysoké čísla. Toho sa vôbec nedrž.
Hertz udáva napríklad pri 2.83V/m, kde je výsledná citlivosť vyššia ako pri 1W/m
Ale inak skvelá práca, presne ako má byť.![]()
Repro osadené do MDF , a predné dvere vytlmené.
Tiež si myslím že žiadny Subwoofer nebudeš potrebovať. Pre normálne počúvanie je dostačujúci tlak z repro.
A ak tie repro ešte napojíš na nejaký zosík... Lebo takto tým repro dávaš iba z rádia cca 18W. Tie DSK majú nominálny príkon 80W. Ale kludne do nich môžeš pustiť aj 100W. To by si pocítil velký rozdiel.
![]()
Komponenty by som síce dal asi iné, ale to je individuálne. Každému sa páči iný zvuk z repro.
V tej cene ako je DSK , by som skôr zobral Rainbow SLX 265 Deluxe.
A dvere by som vytlmil s Dynamat alebo s Vibroplast M1. Ako aj ten Vibraflex 25 je velmi dobrý, ale ten by som použil skor do kufra, lebo je trochu ťažký na dvere.
1morok napísal:2ohmová záťaž ho určíte pošle do večných lovíšť
inak HSK na zosiku sú úplne iná káva, tam naozaj nepotrebuješ sub
pekná práca. tú mdf-ku si aj nejako impregnoval proti vlhkosti?