... všetko o BMW ...
.
Proste asi si to urobim aj ja Ľuboš PP napísal:Dobre si to urobil....porozmyslam nad tym. Ako si to urobil s čalunenim, kedze reprak trci viac vonku,ako ten povodny? Alebo netrci?Proste asi si to urobim aj ja
Georgo napísal:...Reproduktory, komponentne Hertz DSK165 (vysoka citlivost az 93dB) ...
efendy napísal:Hertz udáva citlivosť iným spôsobom, preto má také vysoké čísla. Toho sa vôbec nedrž.
Hertz udáva napríklad pri 2.83V/m, kde je výsledná citlivosť vyššia ako pri 1W/m
Ale inak skvelá práca, presne ako má byť.![]()
Repro osadené do MDF , a predné dvere vytlmené.
Tiež si myslím že žiadny Subwoofer nebudeš potrebovať. Pre normálne počúvanie je dostačujúci tlak z repro.
A ak tie repro ešte napojíš na nejaký zosík... Lebo takto tým repro dávaš iba z rádia cca 18W. Tie DSK majú nominálny príkon 80W. Ale kludne do nich môžeš pustiť aj 100W. To by si pocítil velký rozdiel.
![]()
Komponenty by som síce dal asi iné, ale to je individuálne. Každému sa páči iný zvuk z repro.
V tej cene ako je DSK , by som skôr zobral Rainbow SLX 265 Deluxe.
A dvere by som vytlmil s Dynamat alebo s Vibroplast M1. Ako aj ten Vibraflex 25 je velmi dobrý, ale ten by som použil skor do kufra, lebo je trochu ťažký na dvere.
1morok napísal:2ohmová záťaž ho určíte pošle do večných lovíšť
inak HSK na zosiku sú úplne iná káva, tam naozaj nepotrebuješ sub
pekná práca. tú mdf-ku si aj nejako impregnoval proti vlhkosti?
. Este musim odsledovat, ci sa nebude hriat, ale co som ho mal zapojeny iba provizorne, tak nebol nikdy teply.
..Ked je ten zosik takto skryty neprehrieva sa kedze nema pristup ku vzduchu ktory by ho ako tak ochladil