... všetko o BMW ...
Ľuboš PP napísal:Všetkým ďakujem za pochvalu...
Čo sa týka dalších uprav, tak uz len cierne grily, nastriekat klucky do farby a rozmysliet si, co s vyfukom.Ci nechat tak a vylestit, alebo cely zadny tlmic novy, alebo len nejaku koncovku! Fakt sa este neviem rozhodnutTo je asi vsetko co sa týka dizajnu...Do tyzdna sa planuje vymenit olej, filtre (ako som spominal,vsetko je uz v garazi), asi vymenim aj kladky a ako hlavne budu komplet brzdy...Tiez sa este rozhodujem ake
Ľuboš PP napísal:Takze vsetky diely som zo servisu zobral,lebo mi vytiekli nervy a pustil som sa do skladania...Auto je komplet hotove! Skoncili sme to dost neskoro,takze foto este len dodam...
Inak ten problem s naraznikom sa vyriesil...Vlastne ziaden nebol!! Dalsia vec,ze nove drziaky na predny naraznik som kupoval uplne zbytocne a taktiez difuzor k vzduchovemu filtru...
Potom dam vsetko dohromady a napisem,co je potrebne na komplet prestavbu E46 M-packet po facelifte...
Este sa mi vyskytol taky maly problem, ze na M-kove hmlovky na zapojenie mi ide iny protikus, takze tie este nemam zapojene,musim to pozhanat.
Inak som happy, vyzera to bombovo!!!