BMW e63 645CI M sport sapphire black metallic BMW e46 330D M sport package II sapphire black metallic 150KW Audi SQ7 V8T BMW e46 330ci M sport package II sapphire black metallic ex BMW e46 320D 100kw cosmosschwarz ex
citam pribeh, pozeram ze ako super tu trojecku spravil a ked som na stvrtej strane zbadal tu plutvu na streche tak ma skoro je*lo
okrem toho je auto nadherne, nemas zadne pruziny uz "po smrti" lebo sa mi nejak zda ze zadok je nizsie ako predok. Ja som na e46 menil pruziny za H&R 35/20 a bolo to nizko priblizne rovnako, akurat zadok bol na urovni s predkom. Aj koli jazdnym vlast. odporucam.
Co s tou plutvou? Ta tam bola, tak som ju nedaval prec. Nevadi mi tam. A so zadnymi pruzinami je vsetko ok To bude asi tym, te tam su tie 18-tky. Je tam ten origo sportovy podvozok.
nuz doba je zlaaa...dufam ze ty ich neukradnes mne
srandujem
a to ako dokazal kua ja som zhadzoval predny naraznik ked som ich daval dole urcite to neni jednoduche..musel to byt bmw owner lebo vedel ako na to ..dam ruku do ohna za to..
no prisam boh...ruky odseknut za take veci. Fakt to musel byt owner..musel vediet presne ako na to.
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
stale z toho vypliva ze musis vediet ako na to .. cize ziadny fetak to nebol..proste ujebal to niekto kto to planuje pouzit na svoje auto co je svinstvo..
Zdravim ta...mam taky isty problem ako si mal ty...(mam sedan 46 a skusal som nanho davat ten M-packetovy) ale nechce mi sadnut na vystuhu akokeby ta vystuha bola ohnuta viac ako naraznik....ako si to vyriesil?
Mas pm...ked mas origo naraznik, ako ja, tak s tym nie je ziadny problem. Je pravda,ze to nesedelo, comu som sa cudoval! Ale teplovzdusna pistol urobi vela. S origo plastami BMW sa pracuje vyborne! Pekne nahriat, dopasovat, vychladnut...nahriat, dopasovat, vychladnut a tak to urob a bude sediet perfektne!!!