... všetko o BMW ...
speq napísal:SmartBastard
popravde takto som nad tym neuvazoval , to mzoem dat aj zltu matnu alebo cervenu matnu nech si ma vsimnu , skor sa mi strasne paci ta chormova ked som videl to jedno auto nevedel som spustit oci naozaj to vyzera luxury .. na druhej strane ma odradza jediny fakt ze neprajinkov je vsade vela a hlavne v bratislave a raz mi to daky najebany niekde doskrabe a co potom
Igmaus napísal:Ja by som to nechal v čiernej tak je to auto pekne elegantné s tou chromovou to už bude také divoké.
LOKI napísal:Peto daj tam Chrome nech kazdemu vypadnu oči...![]()
![]()
a ked ta zastavia chlpatí, tak povies, ze to je strieborna len si to 5 dni v kuse leštil
speq napísal:SmartBastard
popravde takto som nad tym neuvazoval , to mzoem dat aj zltu matnu alebo cervenu matnu nech si ma vsimnu , skor sa mi strasne paci ta chormova ked som videl to jedno auto nevedel som spustit oci naozaj to vyzera luxury .. na druhej strane ma odradza jediny fakt ze neprajinkov je vsade vela a hlavne v bratislave a raz mi to daky najebany niekde doskrabe a co potom
Fuxxo napísal:no potom nic, das si prelepit dvere alebo kapotu za dalsich 700€![]()
speq napísal:Tak auto uz je na predaj nakoniec![]()