... všetko o BMW ...
foxik666 napísal:ale ale nove elektrooony? ...auto vyzera o 100% lepšie !!! paradička!! minule som ta videl ist z devinskej :)
jararak napísal:pekny pohrebak, dojdem raz do ba tak dame foto dvoch 3litrovych pohrebrakov v rope
inac ja mam 16" kolesa zatial 225/55 a celkom mi to staci ako konfortom tak stabilitou, na tvrdost som zvyknut z e36, mpaket podvozok plus 234/40/17 gumy
mimochodom skus si vypnut asc a prejst zakrutu ako ti to pojde, tato e39 ma pocuva ovela viac ako e36 ktoru tiez mam, ide tak s prehladom
jararak napísal:bude to asi razvorom, inac ja uz mam dsc, moje je poface model so 142kw
celkovo to je take ine auto oproti mojej 323
zima mohla pockat este aspon tyzden, nestihol som urobit ani zakladne servisne ukony, kvapaliny nevymenene a tak dalej.
niesu pritvrde tie runflaty?
mys_iak napísal:netrepe36tka zase nieje male auto
kusa ze to ma vacsi ruksak
jararak napísal:tak ja som nemal problem ani v e36 ale kamos - partizan tu z fora co ma airbornovu ex 530d tak sedel v mojej uplne vzadu, stiahnuty podsedak, dole a stale mu to bolo malo takze e36 zavrhol a pozeral len e39. ono e36 je velke auto ved je to velke ako oktavka ale e39 je lod oproti ktorej moze ist aj passak sa past