Nooo tak po vcerajsich 14 hodinach v garazi kde som v postate prisiel su prirpavit jednu robotku som skoncil s tym ze som si robil auto
Sa mi minuly tyzden uvolnila lista na kufri tak sme to rozobrali cely tapacir a zistili sme ze tym ze tie dvere su original a za 11 rokov neboli rozoberane tak tie styri sroby co drzia tu listu zahrdzaveli, postupne tie uchyty na liste co boli plastove napucali a rozdrolili sa tak sa nam podarilo 2 dat dole a dve sme odvarili. Poskladali a nakoniec nalepili obojstrannou paskou, no teraz musim kupit novu tu listu fuck
Potom ma napadlo ked uz sa tam jebotrtkosim ze si vycistim EGR a sanie. Po strastiplnom rozoberani sania ked som mal sto chuti to auto zhodit zo zrazu vedla garaze sa mi to podarilo rozobrat, sanie bolo spinave trochen ale co ma udivilo, ze EGR za 250tis km a 11 rokov posobnosti pod kapotou vyzeratlo takmer cisto. Neviem ze jak je to mozne, mozno styl jazdy plus nafta od shell plus aditivum VIF ale aspon srdce na miesto. Som ocakaval nejaky hardcoe tak ako prikladam na fotke a ono ma prekvapi takmer ciste EGR

Tak som pobehal brake cleanerom a bolo. A dalsie kamen zo srdca ze mam bezklapkove sanie takze o robotu menej :)
Nakoniec som si povedal ze ked uz mam mesiac v kufri tie platnicky tak ze si ich vymenim teda uz tak som rozobral vymenil len tym ze som vedel ze mam uz male platnicky a ze mi zatial nesvietil senzor opotrebenia som si myslel ze ho tam nemam tak som si ho ani nekupoval, no rozoberem a henho, senzor

Uz jaksik po tych km doniceny ale bol

Nevadi zatial prezijem vypisovanie BC a oci vyrezavajucu kontrolku opotrebenia a potom kupim a dohodim.
Fotky su low kvalita lebo mobil....