... všetko o BMW ...
Maco napísal:Dneska dom dojazil prvu plnu nadrz ako som auto kupil od vecera z pondelka, najazdil som nakladackovych 700km spotreba 8,4 no ked som isiel teraz tankovat, tak som povedal chalaniskovi nech mi natankuje za 70€, ja som isiel k pokladni a naraz mi vybehne ze platim 50 euro, bolo mi to divne tak sadnem do auta a v aute 50litrov, ja ze vsak som chcel plnu alebo za 70€ tak som isiel na dalsiu shellku a tam som zacal tankovat, no po 3litroch mi to cvaklo, ja ze to co ma znamenat???? Nejako som tam nacvakal za 20€, sice to trvalo dost dlho a zastavilo ma to asi tak 20krat no tankoval som dalej lebo som vedel ze tam je, zaplatil som sadnem do auta a mm chybal do plnej nadrze, dojazd ukazoval 820km. Je to normalne ? Stalo sa to uz niekomu predtym ? Ci len nejaka odvzdusnovacia hadicka bude zanesena ? Lebo ked som v pondelok tankoval plnu tak to islo v pohode, no to som mal este 15 litrov v nadrzi a teraz uz svietilo zebrakovo oko a vypisoval dojazd 80km. Vie niekto preco to tak bolo ?
mys_iak napísal:aj mne sa to stava... dam dnu pistol a cvaka... tak ju tam musim ponatacat a potom to uz ide... len to chce cvik
kouBaMW napísal:super fotky ze 7er, takovy oldschool, verze s oranzovyma blinkrama pred face maji neco do sebe
jinak 16ky i 17ky mi prijdou na e39 male, to tak na e30