... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
reklamne predmety bmwklub.sk

Lil_Ego
Autor témy
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Re: [E36 323i coupe] Moj kýbeľ - Dakujem vam ,,Vsetkym´´ za

Piatok, 27. Augusta 2010, 16:30

No vidite pani a teraz zrazu kolko reakcii ked som sa takto pohorsil a napisal, ze aky ste a mne nejde o to to tu hladat viem ako vyhladavat informacie, ale ja to chcem pocut od vas teda vidiet tak sa na mna nemozete hnewat ked si poviem svoje. Proste som chcel od vas spatnu vazbu a nie to tu hladat, ale nebojte sa pre buducnost si to ozaj radsej najdem ako vas tu tym obtazovat =; ale aj tak diki .... Inac v nakupnej poradni mi chcete povedat ze by ste mi viaceri napisali no mozno hej mozno nie, ale svoje som dosiahol ...
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Re: [E36 323i coupe] Moj kýbeľ - A uz som spoko :D

Štvrtok, 14. Októbra 2010, 18:28

No takze po ozaj dlhej dobe co sa nic nedialo s mojim kýbľom som presiahol hranicu 297 000 km a tak nastal cas na vymenu oleja aj s filtrom a pri tej prilezitosti som sa rozhodol zmenit aj vzduchovy a obidva remene kedze mi to za mokra jemne pisti a aj sviecky takze cez weekend sa pustam do vymen chcel som uz skor, ale praca a priatelka ma vytazuju maximalne a nemam na nic cas takze je to idealne riesenie. Cez weekend pridam aj fotky vecii co som pomenil.... A este po dlhom ozaj dlhom vahani som si rozmyslel ze dam na hmlovky foliu uvidime co to spravy ked to bude zle pojde dole .....
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 323i coupe] Moj kýbeľ

Štvrtok, 14. Októbra 2010, 18:43

len davaj potom pozor na plynovy pedal ked vymenis aj vzduchovy filter aj sviecky, hlavne ak si to dlhsie nerobil (ak vobec) tak narast vykonu (k povodnemu) bude vcelku slusny a motor pojde hodne za plynom. inac =D> ten prispevok o pchani sa do zadnice
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Lil_Ego
Autor témy

Piatok, 15. Októbra 2010, 04:18

No pravda je taka ze vzduchac a ani sviecky neboli menene takze aj ja som zvedavy co to spravy zevraj aj spotreba by mala byt lepsia takze necham sa prekvapit.
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 09:58

No veci su pomenene ale nic nemoze byt take lahke ako by malo byt takze sa nam zadarilo urvat napinak klima kladky takze momentalne mam len jeden remen na kybli ale uz sa zhana ten napinak. Aspon o jeden remen menej teda vacsi vykon ale ja som ho nezaregistroval .... :lol:
LSD hrkalka

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 15:31

Lil_Ego napísal:
No veci su pomenene ale nic nemoze byt take lahke ako by malo byt takze sa nam zadarilo urvat napinak klima kladky takze momentalne mam len jeden remen na kybli ale uz sa zhana ten napinak. Aspon o jeden remen menej teda vacsi vykon ale ja som ho nezaregistroval .... :lol:

tie%z to budem potrebovať pomeniť, bo remene sú ako z kameňa už, tak sa ti potom asi ozvem niekedy :wink: , či radšej nie? :lol:

Lil_Ego
Autor témy

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 16:54

Ale v pohode ozvy sa dojdi ku mne na jamu a mozeme daaco povymyslat inac mas ete tu zltu foooliu ? ? ?
LSD hrkalka

heroe

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 18:09

mal by som mať ale asi len na hmlovky vyjde, môžme sa potom dohodnúť a keď kúpim tie remene tak dáme volajaké fušovanie a donesiem ti ju, inak kde si ich kúpil tie remene???

Lil_Ego
Autor témy

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 20:36

No ja chcem len tie mlhovky do toho bachnut dialkace nechcem .... A tie remene jeden som si zohnal cez kamarata mechanika a druhy v autotechne .....
LSD hrkalka

heroe

Pondelok, 18. Októbra 2010, 12:28

ok, díkes.

číslo mám na teba tak sa potom dohodneme, ale skôr ako budúci mesiac to nebude, bo som odcestovaný služobne

Lil_Ego
Autor témy

Pondelok, 18. Októbra 2010, 15:38

Noo v pohode dovtedy si poriesim tu foliu a bude :smile: takze ked budes potrebovat sa mi ozvy ale aspon den dopredu aby som si mohol upravit program ....
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Streda, 5. Januára 2011, 01:51

Takze ako som slubil, ale nesplnil mal som dodat neake to foto noo tak doplnam po azda troch mesiacoch fotky z vymeny oleja a filtov a remenov + neake fotky kybla este na jesen hoci je trosku dost spinavy ale to hadam newadi a pri vymene sezonneho przutia ..... A este neake fotky z mobilu z cvineho przutia na kamaratove cierne 17ky a powiem vam v skutocnosti to vyzera ovela lepsie nez na fotkach :D a uz som skoro aj zabudol poacas decembra som prelomil carovnu hranicu 300000 hmmm takze motor je uz zabehnuty :D
Prílohy
DSC00180.JPG
DSC00167.JPG
DSC00166.JPG
DSC00165.JPG
DSC00157.JPG
100_0800.JPG
100_0802.JPG
100_0801.JPG
100_0891.JPG
100_0892.JPG
100_0887.JPG
100_0886.JPG
LSD hrkalka

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Streda, 5. Januára 2011, 02:04

300000 \:D/ po zabehu - konecne tomu mozes zacat nakladat O:)

Lil_Ego
Autor témy

Re: [E36 323i coupe] Moj kýbeľ - Potrebujem poradit

Štvrtok, 13. Januára 2011, 15:04

No takze poslednu dobu mam smolu na vsetko a vsetko sa jebe hlawa nehlawa kamaratovy sa zadarilo mi odfajcit listu pri nastupovani diel c.5 http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/323i-M52/LHD/M/1996/may/browse/vehicle_trim/edge_protection_rockers_covers/ takze super asi ju budem musiet zvarit a 3 dni dozadu som odjebkal diel c.20 http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/323i-M52/LHD/M/1996/may/browse/vehicle_trim/front_bumper_trim_m_technic/ pri jazde sice som ho nasiel ale uz bude nepouzitelny vie mi niketo poradi kde by som mohol zohnat tento diel ???
A aby to nebolo malo zacinam mat RAT STYLE KYBEL bo maska sa zacina prejavoavat asi ozaj by bolo dobre to streknut ako mi vraveli chalani alebo to nechat tak ???
LSD hrkalka

Lil_Ego
Autor témy

Re: [E36 323i coupe] Ked sa dari tak poriadne !!!

Piatok, 18. Novembra 2011, 11:26

No takze mensi updatik po peknych par mesiacoch. Takze neake tie vymeny klasika olej s filtrami po 12000 km Liqui moly 10W40 pocas leta doslo aj k vymene celneho skla lebo kamienky a nakladne auta su uplne paradne spojenie takze je nove, dalej vymena tyciek stabika za dufam lepise a kvalitnejsie pretoze mal som tam Delphi a po roku boli uuplne KO takze tentoraz Meyle uvidime ci vydrzia viac. Nedavno som na kybel prdol TA technix podvozok aj s podlozkami dopredu sli 15ky DTS dikes Crumar :lol: dozadu pojdu vyrobene 6ky z duralu dikes Riči no a dalej objednane neake prkotiny ako vonkajsie capy prednej napravy Febi, gumene rohoze pod nohy a aj sadu prachoviek a dorazov na zadok vsetko od Jara z DS auto dikes. A este kupene aj zadne platnicky ATE a zanovne vrtane kotuce od Tunera_BN neviem znacku, ale vyzeraju super zevraj su to Zimmermany ale to ja neviem a samozrejeme aj s platnickami tentoraz Meyle a to vsetko pojde na kybel tento vikend. Aaah uz by som zabudol zaobstaral som si regulator tlaku paliva :D takze bud tento alebo buduci vikend by to malo poputovat do motoroveho priestoru. Uz by som zabudol menil som aj tesnenie na sani pretoze na poslednej emisnej mi ukazovalo neake zle hodnoty a auto bolo lenivsie ale problem je uz odstraneny :lol: No to by malo byt asi take mensie zhrnutie po skoro roku.... Fotky zas neskor ked ich najdem a dam dokopy a este musim cvaknut auto so sportovym podvozkom a letnymi kym je este cas :lol:
LSD hrkalka
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných