No takze mensi updatik po peknych par mesiacoch. Takze neake tie vymeny klasika olej s filtrami po 12000 km Liqui moly 10W40 pocas leta doslo aj k vymene celneho skla lebo kamienky a nakladne auta su uplne paradne spojenie takze je nove, dalej vymena tyciek stabika za dufam lepise a kvalitnejsie pretoze mal som tam Delphi a po roku boli uuplne KO takze tentoraz Meyle uvidime ci vydrzia viac. Nedavno som na kybel prdol TA technix podvozok aj s podlozkami dopredu sli 15ky DTS dikes
Crumar 
dozadu pojdu vyrobene 6ky z duralu dikes Riči no a dalej objednane neake prkotiny ako vonkajsie capy prednej napravy Febi, gumene rohoze pod nohy a aj sadu prachoviek a dorazov na zadok vsetko od Jara z DS auto dikes. A este kupene aj zadne platnicky ATE a zanovne vrtane kotuce od Tunera_BN neviem znacku, ale vyzeraju super zevraj su to Zimmermany ale to ja neviem a samozrejeme aj s platnickami tentoraz Meyle a to vsetko pojde na kybel tento vikend. Aaah uz by som zabudol zaobstaral som si regulator tlaku paliva

takze bud tento alebo buduci vikend by to malo poputovat do motoroveho priestoru. Uz by som zabudol menil som aj tesnenie na sani pretoze na poslednej emisnej mi ukazovalo neake zle hodnoty a auto bolo lenivsie ale problem je uz odstraneny

No to by malo byt asi take mensie zhrnutie po skoro roku.... Fotky zas neskor ked ich najdem a dam dokopy a este musim cvaknut auto so sportovym podvozkom a letnymi kym je este cas