tak dnes skontrolované autíčko na zdviháku,predná náprava v poriadku,motor ok, vaňa všetko zachovalé,ale asi tečie servo takže tos a bude robiť, zadná náprava taktiež v poriadku ale tlmiče vŕzgajú ako kočiar a na zadnej brzde šoférovej strane mi z prasiatka vypadol ten pliešok a teraz mi platničky štrngotajú ako na vianoce asi je to toto
http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;6 ... T=0|LNG=0| skontrolovaný olej filtre,teraz čakám na peniaze a som dohodnutý s tunerbn že vymeníme slimáka na volante vyrovnáme volant, a napojí mi auto na comp, pozre a vymaže chybu airbagu a dá mi aj tú krytku šoférových dverí,len musím ešte smerovku zohnať lebo behám ako ,a neviem či kúpiť oranžády alebo dymové ako boli... ďalej plánujem doriešiť tie tlmiče ale niesú vybúchané tak to je asi zbytočné meniť,uvidím čo s tým ďalej... časom asi pretesniť vanos,a potom také detaily,streknúť prahy to si asi aj farbu dám budúci týždeň namiešať,nová radiaca,spínač okna spolujazdca a také prkotinky... inak s autom som nadmieru spokojný,nieje to bohvie čo výkonovo ale zatiaľ mi to bohaté stačí,a čo viac si človek môže priať keď za 25eur prejde cez 360km...neskôr pridám foto