... všetko o BMW ...
xdrive_11 napísal:No tak ako podla mňa kto do teba j.b. za to ze tam más plyn je zakomplexovaný ( ak nemá opodstatnené a preukázané argumenty, že ti to zničí motor a ekonomicky sa to nevyplatí- čo podľa mňa nie je pravda ) Kolega, ja nevidím jeden jediný mínus prečo nedať do 318,320,330,i-čiek plyn. O tvojom prípade ani nehovorím, keď si dakto kúpi 318i je jasné, že sa chce voziť a nie pretekať a ani nie MACHROVAŤ, že aha ja mám M3(plyn- lebo nato nemám) tak prečo by si sa nemohol voziť lacnejšie a radšej investovať do iného. Proste ten plyn mi tam sedí úplne parádne a ten kto mrmle len závidí, že sa tak lacno vozíš. A aj keby dakto chcel predsa na ten plyn argumentovať, že je to zlé, tak oveľa horšia varianta je, 318/320/330d a čip taký, že keď pridáš ideš ako keby na uhlie. Páči sa mi tvoj prístup, radšej kúpim 318 a vozím sa za lacno a isto zostane aj na servis, ako si zadovážiť M3 a pod. a pritom zistiť že nato nemám a vymýšlať plyn a podobne. Darmo, proste M je M(a na M treba mať aj príjem),a za to ze to auto stojí 15tis eur z 100tis eur, neznamená že náklady na prevádzku sú tiež 1/6, dokonca sú ešte vyššie ako u nového auta. Som ti tu napísal riadny sloh, nezabi ma
Avenger napísal:Keď môžu byť nové Mká dieslové prečo nie obyčajné coupé?Ako nechapem ta tazky M fan ....tvrdohlavo ziaden plyn do M[-X tak isto si to riesil v Kacovom pribehu.....a sam mas dieslove coupe wtf???? tam ti neni divne ,ze mas sportove auto ktore je na naftu ???ako nic v zlom nechcem sa hadat ale vidim to tak
Avenger napísal:ja niesom ten kto ma nieco proti tomu ...mne nevadi ani plyn ani diesel ale osobne radsej m3 s plynom ako diesel ....
Avenger napísal:
Ako nechapem ta tazky M fan ....tvrdohlavo ziaden plyn do M[-X tak isto si to riesil v Kacovom pribehu.....a sam mas dieslove coupe wtf???? tam ti neni divne ,ze mas sportove auto ktore je na naftu ???ako nic v zlom nechcem sa hadat ale vidim to tak
Avenger napísal:ja niesom ten kto ma nieco proti tomu ...mne nevadi ani plyn ani diesel ale osobne radsej m3 s plynom ako diesel ....
xdrive_11 napísal:Inac mna asi ukamenujete,ale mne sa pacia viacej bez faceliftu take prepracovanejsie ako ta modra na obrazku ako facelift , je to divne