... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 318Ci] Kúrenie chladenie si robí čo chce!? PORADTE

Štvrtok, 4. Júna 2015, 17:41

jezka uz viaceri doma opravovali..je tu taj manual k tomu...mozno nie najidealnejsie riesenie ale aspon vyskusas ci je to 100% jezkom...iba sa tam prepajkuju nejake kontakty a mal by ist ako novy :wink:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

MrStan
Autor témy
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Re: [E46 318Ci] Kúrenie chladenie si robí čo chce!? PORADTE

Štvrtok, 4. Júna 2015, 17:59

Ale radsej nový, :-" až toľko to nestojí a bude aspoň pokoj.... Ale ozaj fakt sa z niečim takým nikto nestretol?? :-k
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Re: [E46 318Ci] Tvrdý brzdový pedal

Nedeľa, 7. Júna 2015, 10:39

Ďalšia otázka v piatok som prišiel z prace všetko ok...a v sobotu po naštartovaní mi ostal tvrdý brzdový pedál tak ze ledva ho stlačím... Teda ledva brzdí...co s tým je?
Takto už sa mi to raz stalo asi tak 20 000 km dozadu, kúpil som použitý posilňovač bŕzd a šlo to ok... No zase???to vážne mam take šťastie ze mi zase odišiel posilňovač bŕzd??
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Re: [E46 318Ci] Tvrdý brzdový pedal

Pondelok, 8. Júna 2015, 13:27

A inak klíma po roku a pol funkčná \:D/ \:D/ \:D/ ...ani nechcem napísať, koľko EUR som nadrbal do vodného ventilu, pumpy, termostatu, a daľších veci okolo toho a stále to nebolo funkčne...
A čo vlastne stačilo urobiť ](*,) ](*,) až sa hanbím.

Ale každopádne ma to stalo 1 EUR #-o
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Re: [E46 318Ci] Tvrdý brzdový pedal / fungujúca klima HURA

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 18:09

Dlho som už nič nenapísal, práca zožiera maximum môjho času, a preto sa začínam pohrávať z myšlienkou pustiť moje škaredé káčatko (koupatko) preč z domu. Vec sa ma tak ze povodne som si to kúpil ako jeden z mojich snov a aj keď výkonom ani počtom valcov to nebolo to počom všetci bažia, ale tým svojim vzhľadom ma dostalo. Chcel som to dať dokopy a urobiť niečo oku lahodiace. No vec sa ma tak ze viac chátra ako zveľaďuje, a to koupatko si zaslúži niekoho kto sa mu bude venovať. Ešte sú veci ktoré potrebujem dať dokopy, no najprv bude svadba a zrejme po svadbe budúce leto by som ho predal, samozrejme ak sa niekto nájde.

A v tom bode by som si rad splnil další sen a dal si svadobný dar :D a šiel do niečoho väčšieho , prečítal som si kopec recenzií a testov, ale nejaký názor by som chcel počuť aj od vás, ak by mal niekto aj skúsenosti.....

Strašne ma láka 7mica r.2006 po fl 750i ... Sú len chválne slova, ale chcel by som vedieť aj nejaké slabé stránky ak ma s týmto autíčkom niekdo skúsenosť, spotrebu by som moc neriešil či 12-13-14L alebo koľko to žerie... Ešte pred tým než bude rodina chce to nejaké vozenicko..najazdím tak 20-30 000 km ročne. Ja viem ze záleží od kúska na aké natrafim, ale servis bude asi trosku finančne náročnejší u toho vozenička, preto ak máte niekto skúsenosti s týmto autom rad si ich vypocujem. Alebo do čoho iného zaujímavého by sa oplatilo ísť....niečo silnejšie väčšie ako kúpe ...nemusí to byt len BMW

Mam približne necelý rok popremýšľať co by sa mi ľúbilo :bmwball: spolieham sa na vás bratia a sestry O:)
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Re: [E46 318Ci] Úvaha (predaj / co by som mal ďalej chcieť)

Pondelok, 11. Januára 2016, 11:29

Dlho som nič nenapísal...aby sa nepovedalo o predaji stále rozmýšlam :roll: sice neviem čo očakávať od predaja...ani po čom inom sa obzerať, zrejme pri BMW neostanem, láka ma vyskúšať niečo iné....ale stále neviem čo konkrétne, chcelo by to niečo väčšie z viac dverami ako 3 :lol:
čo tak obzeram.....
- Audi A4/A6/A5 sportback
- BMW 5
- Mercedec C
- Kia optima
- Opel Insignia
- Škoda Superb
- VW passat CC
Všetko benzin, motoricky aj výššie obsahy (napr superb by som vyskúšal 3,6 ak by bol v slušnej výbave a stavu), ročník od 2009 ak ma niekto skúsenosti skľúdom to sem hodte,ja sa len potešim neakým radám čomu sa vyhnunť, načo si dať bacha, ja som moc aut nevysúšal takže nemám na to názor :thumbup:

A aby nebola reč o niečom inom ako o BMW, tak kupéčko je už mesiac a pol v garáži a momentalne sa robí...
- Lakovanie predného nárazníka
- výmena plastov a podbehov čo boli dotrhane (v prípade vysokých obrubnikov a ženskej za volantom :lol: )
- novy posinlovač brzd,( trhnuta membrana)
- nastavenie ručnej brzdy
- výmena predných čapov
- nové zadne tlmiče
- nové zadne pružiny plus dorazy prachovky
- výmena semeringu na diferenciali
- výmena silenblokov motora
- Pretesnenie motora (piestne krúžky, tesnenie pod hlavou a olejovou vanou)
- Pretesnenie vákuovky (kedže prepúštala olej)
- výmena tekutin (prevodovkový olej, olej v diferenciáli, brzdová kvapalina atd)

Ešte mi bude treba opraviť centrál, zrejme relátka čo lúbia odísť, prečalúniť volant (rieši sa s Dtomik, ale kedže je to drevo dekor tak sa musí čakať) a ešte neake serepetičky a auto bude pripravené na predaj..
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Re: [E46 318Ci]Nič novééé na svete..neaky ten servis a uvaha

Pondelok, 8. Februára 2016, 11:02

Takže nové auto je v štádiu riešenia, kupátko bude čo skoro na predaj, ešte sa fixnu neake vecičky pred predajom, ako nefunkčný central, a obšitie volantu u Dtomika (len sa čaka na volant z drevo dekorom) a bude auto na predaj, pomaličky si aj zhromaždujem fotky, aby som mal neaku tu spomienku na neho...nútilo ma to cvaknúť takto ráno v prazdnej podzemnej garáži sice špinavé ale aj tak je to stále moja srdcovka...možno raz ked budem mat 50 rokov a auto by ešte existovalo ( :-" sci-fi) a ostane mi zase vyvážať iba "skoroManželku" a seba tak by som si ho kúpil :bmwball:
Prílohy
a 003.jpg
a 002.jpg
a 001.jpg
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Re: [E46 318Ci]Fotky len tak/nove auto sa rieši/čoskor na pr

Pondelok, 15. Februára 2016, 08:58

Tááákže nové auto dovezené ostal som pri nemecovi, no trošku iný nemec :roll: ...Bmw je ešte na neakej tej servisovej kúre, volant od Dtomika na ceste, takže čochvíla bude na predaj.
A ešte neaky ten kuk že čo to vlastne je:
Prílohy
a.jpg
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Re: [E46 318Ci] Nové auto doma / BMW čoskoro na predaj

Pondelok, 15. Februára 2016, 09:06

ja ti nevim Karle ale ja som bol z Insignie sklamany....vrzganie palubovky riesene v zaruke ( dodnes na to neprisli co to je, vraj je to bezny jav pri Insignii ), lak slabucky ako keby len poprašený,, staci ked na to kychneš a hned je cele auto je doskriabane a furt nejaky problem s tym dieslovym motorom atd. atd., do pol roka to islo z domu svinskym krokom ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

MrStan
Autor témy

Pondelok, 15. Februára 2016, 09:10

Neviem, no zatial mam na tom máličko najazdene, ale vrzganie zatial neregistrujem, určite menej vrzga ako v mojom BMW :mrgreen: ....ale pohoda 100 ludi 100 chutí....tak ja som "petrolhead" a k dieslu si ja neviem neako pričuchnúť, takže aj toto je benzin (162Kw)
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

MrStan
Autor témy

Streda, 6. Júla 2016, 19:57

Takže kupatko si nakoniec našlo nového majitela behom 2 týždnov,  :cry: :cry: až ma šerdco zabolelo ked odchadzalo...tak to uzavriem obrazkami ...aby som si to z casu na cas pripomenul..
[img]<a%20href=[/img]Obrázok Obrázok Obrázok" />
A tým pádom môj príbeh konči...
E46 318 Ci
ex Opel Corsa C 1.0

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: SpiKee a 19 neregistrovaných