... všetko o BMW ...
MrStan napísal:Dnes šlo koupatko na geometriu, kolesa sa prevážili a konečne to bude vončo a bude sa dáť na to pozerať![]()
![]()
![]()
...... a ešte menšia vec sa stala. V nedelu ked som sa s priateľkou vracal s PP tak reku pekne počasie frajerka chcela šoférovať tak som ju nechal, a v BB pri mekáči vybehla autom na obrubník. úúplne som sa potešil, no naštastie vyhadzal som všetky veci z auto von, nakazal jej pomaly vycúvať a ja som nadvihol naraznik dohora aby ho nestrhlo. Naštastie len polamalo plasty od spodu, a vylomil pár úchytov. Takže som celu nedelu doobedu majstroval pod autom a uchycoval náraznik.
Tak už len našetriť neake tie doláče-koláče a pojde zrejme M náraznik![]()
HAZARD napísal:heh ja by som to asi len tak nepredychal...aj ked to zasa nieje nic tak strasne...hlavne ye to slo spravit...a chce to uz letne tie zimne utopene s puklicami su des...vela zdaru m naraznik bude urcite super,...
Jeffri napísal:Pekný :)
Za koľko jazdíš na plyn? :)
MrStan napísal:Noo prve čo som postrehol je že na plyne je väčšia spotreba ako ked idem na benzine..cca 1L. No plna plynu ma vyjde na 33 Eur je to niečo cez 48L a zatial som to len raz meral a urobil som zhruba 550 km ale to bolo väčšinou mesto :) a kedže ešte ho mam len dva mesiace noha neni ľahká.
No týžden dozadu som urobil Trnava - Spišska Nova Ves - Poprad za polovicu nadrže teda 350km za cca 15-16 Eur....
Avenger napísal:
ti pere aj ja chcemja som len tak pocital ze cez vikend skocim do blavy a 68e s dialnicnou desatdnovou
Jeffri napísal:Lebo rozmýšlam aj ja nad plynom... Budem jazdiť za pár € vysmiaty![]()
Ja teraz dám Trava - Blava a naspäť a to je hned 25-30 € .. Podľa jazdy..