... všetko o BMW ...
buco napísal:no chalani viac a viac ma odhovarate od toho lacneho stelovakuno ale kde zobrat love na ten drahsi a hlavne kvalitnejsi
no necham si to preist hlavou
HAZARD napísal:Ja ta od neho neodhovaram.vravim len ze zalezi co od toho ocakavas.minialne polka ludi co meni podvozky dava jom,ta technix alebo fk.a vsetci sme tu,jazdime a nic sq nedeje.takze ak to auto nechces pouzivat nejako na hrane apr na ringu kazdy tyzden tak nevidim problem ani v tom fk.najdi si v okoli niekoho,kto ho uz ma nrch ta povozi...a uvidis ze problem nebude...ale zasa ak chces mat auto pod kontrolou za kazdych podmienok a hnat a okraj jeho moznosti,urcite si priplat...
aleq napísal:podla mna urcite postaci a vydrzi,ak tam mas tlmice od vyroby ako ja tak urcite to bude lepsi pocit mne to tak bucha pri kazdom prejazde nerovnosti ze tiez najblizsie peniaze navyse investujem dotoho lacnejsieho podvozku,no aj mna by zaujimalo kto tu z fora ma ten jom alebo niektory ych lacnejsich
HAZARD napísal:Ja mam jom...preco?
A buco ked budes menit vymen aj ulozenia predne aj zadne.je to dost dolezite
Šubo napísal:neviem naco chces menit podvozok,auto vypada ze luxus kara maximalna spokojnost by bola u mna![]()
a este o triedu down
Ako to mas znizene?