... všetko o BMW ...
HAZARD napísal:ok ja len lebo ja som menil iba zadne lebo predne vyzerali ok ale uz idem menit aj tie bo to bucha a pije mi to krv
aleq napísal:podla mna urcite postaci a vydrzi,ak tam mas tlmice od vyroby ako ja tak urcite to bude lepsi pocit mne to tak bucha pri kazdom prejazde nerovnosti ze tiez najblizsie peniaze navyse investujem dotoho lacnejsieho podvozku,no aj mna by zaujimalo kto tu z fora ma ten jom alebo niektory stych lacnejsich
aleq napísal:Ja mam jom...preco?
A buco ked budes menit vymen aj ulozenia predne aj zadne.je to dost dolezite[/qu
ale vis chcem nazor cloveka co to ma na aute,ja tiez najblizsie budem riesit podvozok a myslim si ze horsie jak to je to urcite nemoze byt,a dufam ze to par rockov aspon 2 vydrzi to by mi stacilo, upozornim nejazdym s autom zavodne ani drifty na normalny denny provoz,chcem sa opytat ci sa niak zmenili vlastnosti za cas co ho mas na aute dik
Jurica13 napísal:nie je za čo
na bezne jazdenie to podla mna staci...aj tak som sa od nikoho nedozvedel, ze v com su tieto podvozky zle, nic konkretne, len nieco typu: " je to na p..." alebo "uz nikdy to nechcem". a zatial co som sa bavil s ludmi co to maju, nikto nic zle nepovedal