Zdravím Vás, takže konečne som sa odhodlal na nejaký ten príbeh. Ako začať, doteraz som mal autá starších ročníkov, moje prvé auto bolo Toyota Corolla g6 1.4 (86PS) rv. 98. Bolo to moje prvé auto bolo super, nebúrané výborný stav, malo to športový podvozok držalo to na ceste ako prilepené, len mi tam časom chýbal výkon. Dalšie auto bola tiež Toyota, Celica 2.0 Gti (156PS) rv. 91... do tohto auta som investoval veľa peňazí aby bola podľa môjho gusta...komplet generálka karosérie, motora, auto sa odvďačilo jazdilo pekne aj výkon tam bol celkom slušný, ludia sa za ňou obzerali, bol som spokojný... Ale bola to predsa len stará slečna a vkuse si niečo pýtala, tak išla na predaj. Hľadal som auto len s výkonom vyšším a hlavne spotrebou nižšou...čo je ťažké. Dlho som sníval o Lexuse IS200, alebo BMW 3 e46. Lexus ma prešiel kvôli tomu že spotrebu by som nejako nezmenil oproti Celice a od BMW som si začal všímať diesle, 320d by bolo slabé tak jedine 330d a kedže bývam na dobrom kopci tak som sa bál len zadného náhonu. U nás kupovať auto je umenie....hľadal som dlho už som mal nervy z toho všetkého osierania o autách v akom sú super cukríkovom stave.. A zrazu v nedeľu ráno zapnem pc, pozerám autobazar, a tam 330xd v slušnej výbave za krásnu cenu, až som si myslel že to musí byť hovadina. Zavolal som na inzerát ráno o nejakej 10 a o 13 poobede som sa viezol domov na mojom prvom BMW. Takže niečo k autu:
e46 330xd, 09/2003, 204 000km, 150kW, 18" BBS, nejaké M doplnky ako volant, páka, sedačky, prený narazník.. bixenony, navigacia 16:9, vyhrievané sedačky...s autom mám zatial nabehané 22 000 a som maximálne spokojný.
par foto