... všetko o BMW ...
Jurica13 napísal:ale prd su cervene strmene kolotocarina!! zalezi aka je farba auta, farba kolies...atd
Dogg88 napísal:strmene by som cervene nedaval...to uz je kolotocarina
ja mam leskle cierne strmene a vyzeraju super.
Avenger napísal:Nerad to hovorim ale suhlasim s doggom ......
To uz ake musite mat sebavedomie ked si date strmene na cerveno???? Nepoviem keby to boli nejake 6-piesty Brembo ale takto.
Dogg88 napísal:pokial mas aspon trochu estetickeho citenia tak musis somnou suhlasit
ked je zlata decentna tak koniecuvidis sam...
zlata je pekna prve dva dvi, potom sa zaspini a bude z nej ciganska zlta...
Jurica13 napísal:Dogg, Avenger
Hosi, neberiem vam vas nazor ohladom farby na strmene, ale vase reci mi pripadaju trosku frajerske. Nediktujte tu, co je kolotocarina a co nie. Avenger ma hrdzave strmene a naklada tu na cervenu...kopa ludi tu ma cervene a nevyzera to zle.
Kazdy ma svoj nazor, ale da sa to napisat aj inak, ako tieto vase povysenecke reci o sebavedomi a kolotocarine.
Avenger napísal:Ako nechapem ??? tak ked nechces pocut nazor tak to nepchaj na forum nie??? ano mam hrdzave a co??? radsej hrdzave ako cervene nechodim s autom na vystavu...
Mr.68 je to tvoja vec daj si ake chces pre mna za mna aj oblacikovu modru ak sa ti to paci....
Avenger napísal:Ako nechapem ??? tak ked nechces pocut nazor tak to nepchaj na forum nie??? ano mam hrdzave a co??? radsej hrdzave ako cervene nechodim s autom na vystavu...
Mr.68 je to tvoja vec daj si ake chces pre mna za mna aj oblacikovu modru ak sa ti to paci....
Avenger napísal:ten prvy koment bol pre duricu....
Tebe bola len ta posledna veta ....ide o to ,ze ak das decentnu farbu na brzdy tak ti viac vyniknu kola ....cervenou to podla mna zabijes ...
janyPD napísal:
Inak keď hovoríš o modrej, michaltt dal modrú na strmene a to sa ti páčilo...