tak nakolko sme sa s autom zoznamovali s lampou,preslo faceliftom.po celovecernom smykani sa na parkovisku a zrazovani s klubakmi ma po ceste domov otocilo v znacne zlatovatelej zakrute na ladovych kolajach co tam boli vyjazdene a auto si povedalo ze kontra ani plyn ani brzdy ho momntalne nezaujimaju a len sa smykalo cez obribnik az do lampy...3 cm vedla a nic by sa nestalo no takto si proste potykali...bol to nie moc velky tukes ale replika naraznika hold stoji za hovno...takze skody boli nasledovne:maska,sklo svetla,smerovka,hmlovka,naraznik a blatnik jemne ohnuty...
vyriesilo sa to vcelku rychlo.ludia pomohli ako vedeli a tymto im dakujem.oni vedia ktori to su ale predsa len matthe,maiki,majro a Mi_t_is (nechapem preco maju vsetci nick na "m"

)
takze naraznik origo bmw pochadza od mattheho,maska s ladvinkami a biele smerovky su z majrov coupe (po novom hatckback) a kryt svetla je od maikiho.je trosku iny ale nic extra casom vymenim...od mitisa prisiel blatnik aj v mojej farbe no bohuzial nebol v stave v akom som dufal,takze som trocha zrovnal ten moj povodny a zatial som ho tam nechal.nesedi tam sice presne smerovka ale to prezijem momentalne.hmlovka je prasknuta ale to sa vymeni neskor aj s drziakmi,ktore su ko...takze asi tolko vdaka spravnym ludom prebehla oprava nie az tak financne narocne a vcelku rychlo.samozrejme cakalo sa hlavne na lak kde aj lakos ma moju vdaku za dobre dovedenu pracu...dost kecov nejaka foto zo stretu s lampou a noveho vyzoru

a facelift

komedia je ze z narazniku nezostalo na tej strane nic,dokonca aj pod lipkom bol zlomeny na tri casti ale lipko je cele...