... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Tie motory su vsetky vybehane, moc zan neutracaj a rovno ho po kupe rozober a daj dokopy.
Maco napísal:Ja len tak na okraj.... aktualne to nema ziadnu hodnotu to auto, len max to co rozpredas a potom ked tam hodis motor z palety co ma cez pol mega a bohvie ake muchy to nebude o nic lepsie. A generalkovat ten motor nebude tiez najlepsia varianta.... Podla mna zgeneralkuj to co si si doriadil alebo to pusti dakam prec to auto. Sam vravis ze sa vozis prevazne na lanceri alebo priuse.
dzuri napísal:Viem ze je to asi mimo tvoj rozpocet, ale najst motor z M3?
KONNI napísal:Tak ako pisal. Keby to chcel na drifty, okruhy a podobne srandy tak dajme tomu, no do beznej premavky a na bezne pouzivanie je to proste hlupost pchat tam hocico ine ako origo to co tam ma byt. Ved 328i ked je ok, tak ide vskutku pekne.
To anglicko by bolo o to lepsie, ze tam taketo auta nezvyknu mat mlady chlapci, nakolko poistky su tam pre mladych zacinajucich soferov kurva drahe (pre ostatnych su len drahe) cize je o to vacsia sanca, ze zozenies nieco co nedostavalo obmedzovace kazde rano na ranajky (aj ked netvrdim, ze to tak nemohlo byt).
Maco napísal:Ja len tak na okraj.... aktualne to nema ziadnu hodnotu to auto, len max to co rozpredas a potom ked tam hodis motor z palety co ma cez pol mega a bohvie ake muchy to nebude o nic lepsie. A generalkovat ten motor nebude tiez najlepsia varianta.... Podla mna zgeneralkuj to co si si doriadil alebo to pusti dakam prec to auto. Sam vravis ze sa vozis prevazne na lanceri alebo priuse.
pistacik11 napísal: