... všetko o BMW ...
suzique napísal:chlapci, ale nikde som nepisala, ze mate tie antiperspiranty kradnut polovickam... mozete kludne aj svoje pouzit
6kamil6 napísal:Netvrdim...len viem ze zenske su vseobecne silnejsie tak ked uz, tak poriadne :)
skoki napísal:... pukanie vydáva trenie medzi vrchnou časťou dverí a hornými lištami okolo okien + tesnenie medzi prednými a zadnými dverami. V prílohe prikladám foto, čo presne to spôsobuje...
Junior napísal:Tak tento týždeň mi prišiel PLASTIDIP, tak cez Vianoce sa bude bastliťkonečne budú čierne ľadvinky...
undy napísal:
dá sa to použiť aj na plasty v interiéri? Všade sa mi šúpe tae čierny nános, nechápem, auto má 4 roky a všade to lezie dolu...
Junior napísal:Malý update...
Prednedávnom malé jubileum, 220 000 km. Pri tejto príležitosti som si (mu) doprial nový volant od Dtomika. Chalanisko veľmi šikovný, volant spravil presne podľa mojich predstáv, prepracovaný do detailov. Môžem len odporučiť. Na fotkách je dôkaz, že aj štvorramienko môže byť pekné![]()
![]()
![]()
Taktiež som vymenil kocky sťahovania predných okien. Aj vľavo aj vpravo bola jedna kocka ulomená. Okno sa už dosť zasekávalo, hlavne pri chode nahor. Avšak viacerým dobre známy zvuk „pukania okien“ pri prejazde nerovnosťami zostal, aj keď už nie tak výrazný. Myslel som, že po výmene kociek to pukanie zmizne. Ak máte tipy a triky, ako tento problém vyriešiť, píšte![]()
Plán do blízkej budúcnosti je ešte výmena (obšitie) radiacej páky. Taktiež uvažujem nad repasom turba. Síce ešte funguje, no začína dosť hvízdať![]()
Zaujala ma firma TurboTech (http://turba.sk/turbo-tuning.htm), alebo TurboTech (http://turbotech.sk/cs/tuning-turba/793 ... 40-ps.html) ktorá robí repas turba aj s výmenou vrtule. Máte niekto skúsenosti s týmito firmami? Nedávali ste niekto robiť u nich repas? Vďaka za každé info
UhliC napísal:nazdar chalani....moje auto BMW 318d sedan 2004 by tiez potreboval zrenovovat volant aj paku riadenia a ten tvoj volant je TOP. mohoh by si mi prosim ta dat kontakt na pana calunika? rad by som si to dal u neho urobit ak by mal teda cas :) diky