... všetko o BMW ...
nadro napísal:Si mohol dať echo keď si šiel cez ZA dali by sme si kávičku a pokecali si.
nadro napísal:Si mohol kosiť tú trávu po pred tou chatkou
Junior napísal:nazdar UhliC,
Volant mi robil chalanisko z čiech, nick na fóre má dtomik, v sekcii predaj ND má aj svoju ponuku: predaj-nd-bmw/volanty-m-sport-e46-e39-e53-e87-e90-e93-e60-1-e65-e70-1-f10-t42645-75.html?hilit=dtomik
Môžeš si vybrať z jeho ponuky, a taktiež nemá problém ani s individuálnou požiadavkou. Môžeš si vybrať kombinácoiu kože, farebné prevedenie nití,...spraví všetko, čo si napíšeš. Ja som si navyše dával dorobiť športové bicepsy.
Veľkou výhodou je, že obšíva volanty na výmenu. Pošle ti už hotový volant a ty mu následne odošleš po výmene svoj starý.
Chcel som si dať u neho obšiť aj radiacu páku, no akurát nemal žiadnu, ktorú by mi mohol obšiť, tak radiacu páku som riešil cez pani Richtárikovú z Považského Podhradia (http://volanty.szm.com/Obsivanie_volant ... ranka.html). Práca tiež veľmi pekná. Radiacu páku som dával obšiť nedávno, tak prikladám aj foto :)
Junior napísal:Minulý týždeň som pri ceste domov spozoroval miernu stratu výkonu. Myslel som si, že bude predratá podtlaková hadička do turba, keďže strata výkonu bola sprevádzaná "fučaním vzduchu" spod krytu motora. Tak som dal dole kryt motora a hneď mi bolo jasné, kde sa výkon stráca.
Diagnóza: deravá hadica od intercoolera do EGR, takže vzduch nešiel do motora, ale cez dieru fuč.
Už je objednaná nová hadica, dočasné riešenie zatiaľ vrstva lepiacej pásky PATTEX.
Junior napísal:otázka:
riešim zima-paket a do oka mi padli styling 134. Bohužiaľ, sú z 5-er a majú et20. Obul by som to na e46? Aj keď to mám trochu položené na brucho? Nebudú šúchať? Pneu by som obul 205/55 r16.
Kto máte nejaké skúsenosti/rady, sem s nimi. Ďakujem
Junior napísal:Tak dnes odišlo auto ku Flashovi na "malý" servis. Som zvedavý na výsledok![]()
Dúfam, že po výmene budem mať vietor aj vo vlasoch a nielen v peňaženke![]()
![]()
Za objednávku, super komunikáciu a výborné ceny ďakujem Jarovi z DS AUTO
Panak666 napísal:Kolko 700??