... všetko o BMW ...
cayman napísal:justdoit - sak dojdi niekedy ak si v BA...cislo mas![]()
okenne listy zatial zhanam, stale nikto nechce menitmam uz doma farbu na brzdy Foliatec, na ceste su folie na svetla..este chcem dohodnut detailing, len nemam nahradne auto a 4 dni bez auta to je dost problem..a pred tym este by som dal vytiahnut tu malu preliaceninku na kufri (na foto ani nevidno, tak je mala)..predne gumy budu buduci tyzden, takze uz len zadne. Potom to nahodim aby som zistil ake podlozky bude treba. Do kolies pojdu tie karbonove znaky BMW. Chcelo by to aj koncovku vylestit..
Teraz len zhromazdim vsetky veci a potom si spravim vikend kedy to tam vsetko nahadzem, po detailingu nalepim SPZ a v podstate budem hotovy, nejake velke plany nemam. Potom pred letom vymenim olej v automate a uz budem len tankovat a servisovat co treba
snake.mino napísal:Uz aby si mal nahodene tie prezuvky na leto na aute... Hrozne sa tesim ako bude vyzerat to auto s tymi kolesami... Raz darmo sa to tak hovori ze kolesa robia auto...
cayman napísal:justdoit - sak dojdi niekedy ak si v BA...cislo mas![]()
okenne listy zatial zhanam, stale nikto nechce menitmam uz doma farbu na brzdy Foliatec, na ceste su folie na svetla..este chcem dohodnut detailing, len nemam nahradne auto a 4 dni bez auta to je dost problem..a pred tym este by som dal vytiahnut tu malu preliaceninku na kufri (na foto ani nevidno, tak je mala)..predne gumy budu buduci tyzden, takze uz len zadne. Potom to nahodim aby som zistil ake podlozky bude treba. Do kolies pojdu tie karbonove znaky BMW. Chcelo by to aj koncovku vylestit..
Teraz len zhromazdim vsetky veci a potom si spravim vikend kedy to tam vsetko nahadzem, po detailingu nalepim SPZ a v podstate budem hotovy, nejake velke plany nemam. Potom pred letom vymenim olej v automate a uz budem len tankovat a servisovat co treba
cayman napísal:Prezute! :) Shitna fotka, spinave auto..cvakol som to len tak rano, lebo az vecer som to stihol prezut a uz bola tma na fotenie...cez vikend to umyjem a ostatne veci porobim a potom dam normalne fotky z fotaku. Treba podlozky dopredu aj dozadu. Ale je to neporovnatelne s tym co bolo, kolesa robia autoZasterky su uz tiez dole.
Vpredu 225/40 Pirelli P7 Cinturato, vzadu 255/35 continental sportcontact 3.
S jednym klubakom by som asi nakoniec mal menit tie okenne listy tak pockam este mesiac kym sa on rozhybe ci preda/nepreda auto. Potom to uz bude v podstate OK.