Aj ja som rad ze mam taku moznost a hlavne ochotnych kolegov
Ak to citaju tak dik chalani

viem ze minimalne dvaja su tu regostrovany
Kolega ktory pripravuje auta ked ma videl ako v saku umyvam auto tak sa podujal ze to spravi on

kedze ma na starosti pripravu novych aut ktore devezie kamion castokrat zatrtkane ako neviem co tak aj na mojom odviedol dobru pracu
Najskor bezdotykovy odstranovac necistot potom sampon, umyt vapkou, navoskovat, znovu vapka...potom ho na 98% percent vysusil, umyl mi gumenne rohoze a sel som domov na cistuckom aute

Inak dnesny slnecny den som vyuzil na vymenu sacej hadice ktora uz bola derava z kazdej strany

debilna robota pretoze von je minus milion a guma bola tvrda tak sa mi nedala nasadit...nastastie pomohol fen a po nahriati, sice tazko, no predsa vosla pekne tam kam ma ist

Inak ma velmi prekvapilo ze aj po tolkych km co ma to auto zasebou je skrtiaca klapka cista (na GTIcku som ju mal od oleja a cistil som ju) a takisto pri kontrole oleja som zistil ze po 3000km ktore som najazdil od vymeny oleja auto nezozralo ani trochu oleja! Neveril som vlastnym ociam...v kufry mam liter oleja co som sa chystal doliat a ono nic...skoro mi oci vypadli

Klub tvoria ľudia, nie autá...