@runder
ano olej je Millers EE longlife 5w40
termostaty su asi OK. zohrieva pekne a teplotu drzi medzi 84-94 podla jazdy...
netesnost intercoolera moze sposobovat bohatsiu zmas a tym viac zanasa dpfko zlym spalovanim...tu by ale mala zakonite ist hore spotreba co ale nemam...tesnenia na hadiciach mam nove
motor bol z hora cisty, bez oleja ani okolo turba, dnes ho pozru zo spodu komplet, v intercooleri tiez nebol ziadny olej ked sme s PeqpeKom menili tie tesnenia...
ked som bol teraz za tym chalanom co cisti dpfka mal tam 2baworaky a vonku cakalo tretie
@wikyxxx
teraz dost mesto ale kazdy mesiac ho vyvetram na dialncii par sto km takze to by malo vydrzat v pohode...
mam viacej mechanikov kam chodim, zalezi co chcem dat robit alebo ako ma kto cas...
Bosh servis petrzalka - sem chodim najcastejsie pre bezny servis ako vymena oleja, brzd atd..nevymenia ale napr. silentbloky lebo nemaju na to pripravky
Peqpek k nemu beham s viac zahadnymi problemami kde je potrebna aj diagnostika a trochu viac sa tomu venovat - problem s vykonom a hladanie ci MAF-ko, EGR
a potom mam este jedneho typka na motory ktory robi generalky a vsetko s tym spojene ale skor starsie modely...
Martin46 v 90% pripadoch dvorny dodavatel dielov
samozrejme mam aj jedneho chalana na lakovanie, zatial som s nim spokojny...
a to je asi cely bmwteam