... všetko o BMW ...
 jararak : Ďakujem, budem sa snažiť aby stav ostal originál
 jararak : Ďakujem, budem sa snažiť aby stav ostal originál blavak1: Svetlá sú bohužiaľ všetko DEPO, ale pasujú dobre, nežltnú a neprašivejú. Tieto majú už 2 roky a sú stále ako nové.
 blavak1: Svetlá sú bohužiaľ všetko DEPO, ale pasujú dobre, nežltnú a neprašivejú. Tieto majú už 2 roky a sú stále ako nové. voMacK: Ďakujem, už sa aj snažím čo najlepšie starať
 voMacK: Ďakujem, už sa aj snažím čo najlepšie starať HAZARD: Ďakujeem
 HAZARD: Ďakujeem bassspencer: Kožené sedačky už mám, len ich musím dať ešte dokopy. Inak interiér je komplet pôvodný.
 bassspencer: Kožené sedačky už mám, len ich musím dať ešte dokopy. Inak interiér je komplet pôvodný. ViktorDDD: Ďakujem, dúfam že sú kilometre origo
 ViktorDDD: Ďakujem, dúfam že sú kilometre origo 
 (ĽP podkolie) dobre že som ho komplet odstrojil a prezrel. Asi pri výrobe zle prekryli 1mm plechu a takto to dopadlo (žiadna e34 na tomto mieste nehrdzavie). Pre ten kúsok plechu som išiel 50km (kúsok za pezinok) na jedno malé vrakovisko, kde som ho vyrezal a hurá privariť na moje auto
 (ĽP podkolie) dobre že som ho komplet odstrojil a prezrel. Asi pri výrobe zle prekryli 1mm plechu a takto to dopadlo (žiadna e34 na tomto mieste nehrdzavie). Pre ten kúsok plechu som išiel 50km (kúsok za pezinok) na jedno malé vrakovisko, kde som ho vyrezal a hurá privariť na moje auto   Origo plech je origo
 Origo plech je origo

málokedy vidieť takúto e34  čím si leštil tu dosku ? to vizerá ozaj jak vymenené a práve strhnuté z ochrannej folie
 málokedy vidieť takúto e34  čím si leštil tu dosku ? to vizerá ozaj jak vymenené a práve strhnuté z ochrannej folie Kua ja by som tiez mal zhodit bizuteriu pastovu a skontrolovat plechy pod tym, len vobec neni cas
 Kua ja by som tiez mal zhodit bizuteriu pastovu a skontrolovat plechy pod tym, len vobec neni cas  Hadam do zimy bude vsetka udrzba co chcem hotova, ale aj tak sa furt jednym okom divam po inzeratoch na 540 pohrebaka...
 Hadam do zimy bude vsetka udrzba co chcem hotova, ale aj tak sa furt jednym okom divam po inzeratoch na 540 pohrebaka...

ja že to je ta  ix-ka čo tak dlho čakala na autobazar.eu
 ja že to je ta  ix-ka čo tak dlho čakala na autobazar.eu proste pravý fanúšik e34
  proste pravý fanúšik e34   
   dúfam že aj moja bude takto raz vyzerať
  dúfam že aj moja bude takto raz vyzerať  

)
 )