Ďakujem Vám

ale sú tu aj väčší detailisti ako ja a s väčším rozpočtom.
Držím sa hesla: Keď nemám niečo spraviť poriadne tak to nerobím vôbec. Keď niečo dorábam-vylepšujem do auta alebo opravujem, tak sa to snažím spraviť tak aby som sa k tomu nemusel 15 rokov vracať. Chcem auto dostať do stavu aby som najbližších 15 rokov nemusel nič iné meniť ako spotrebné veci. (oleje, diely nápravy, brzdy...) Ale myslím si, že už som aj skončil, už len robím detaily aby som mal čo robiť
Nekupujem všetko nové ak to nieje potrebné. Ak sa dá niečo zrepasovať, tak to zrepasujem. A všetku hrdzu čo bola na aute som už odstránil.

ViktorDDD
Chladič klími som mal prekvapivo čistý, aj som nadával že som zbytočne dával odsávať klimatizáciu. Takže, daj dole nárazník, masku a pozri sa či je čistý, skôr ako sa do toho pustíš. Nový chladič čaká aj mňa

Namontované PDC

Chcel som to mať presne ako origo a bol dosť problém zistiť ako majú byť rozložené. Len ma štve že to nejde napojiť na originál "gong" skúšal som a proste sa to nedá. Naplno to bzučí už cca 40 cm od prekážky, čo je mestské parkovanie aj veľa, ale ja v meste neparkujem, tak ma to netrápi.
+ som vyleštil nejaké staré škrabance, čo je v týchto horúčavách super robotka