vzadu mám 8,5J disky , pneu jazdené už ktovie ako dlho 245/45 Clear za 90€ .. takže skôr tie gumy , asi prasknutá výstuž ,, počuť to do 50km/h a od 150km/h cítiť
tie mtec pouzivam aj ja, za rok som menil iba raz cize zivotnost v pohodke aj fajne svietia, inak mas to pekne, len tak dalej
krajšie už asi nebude , takto som ho chcel a už neni čo vylepšiť asi , nejde ani o to , že sú nejaké spolahlivé , to určite sú , ale už som mal vela žiaroviek čo svietili v iných autách na bielo, no v mojom boli žlté
peknucke, ale podla ak si sa pri predku vydal "shadow" smerom, pokracuj aj smerom dozadu - pyta to cierne listy okolo okien a shadow bocne smerovky bez chrom pasika..ale inak PS : tie ziarovky su fakt top, mam ich aj ja, v dialkacoch mam cool blue a tiez su kvalitne..
po dlhej dobe niečo na prácu , dnes som si našiel čas na výmenu napínaku remeňa pre alternátor , po dlhom hodinovom boji s prístupom k nemu som zistil , že mi dodali napínak pre 150kW verziu , chuť rozoberať a skladať to druhý krát nemám , vymením napínak a šup do servisu ... tolkého sklamania , motor mohol byť už konečne bez hnusného rachotenia