... všetko o BMW ...
lovebmw napísal:no maš fakt krásnu e46 aj tie mračitka ked sa ti pačia tak okale keby strekol stred ľadviniek do matnej čiernej vyzeralo by to krajšie ako chróm
![]()
.fox. napísal:
Ďakujem. Mračítka a ladvinky určite meniť nebudem, páči sa mi to zatial tak ako to je... Nad čiernymi ladvinkami som sice už rozmýšľal, ale na aute by vyzerali asi dosť malé a mám chróm line okolo okien, tak som to nechal tak. A streknúť iba stred nechcem, to sa mi moc nepáči, to majú zakladné modely a každý druhý baworák...
.fox. napísal:
som nadmieru spokojny, nelutujem ani cent, motor ma ostrejsie reakcie a citelne lepsiu dynamiku, o zvuku ani nevravim... jedina nevyhoda je vyssia spotreba, zhruba o liter, ale to prisudzujem sebe, lebo koli tomu zvuku mi otazela noha
lovebmw napísal:no tak to je už tvoj individuál štýl asi...to je dobrenechceš asi vyzerať ako skoro každá e46 tak ako števo tiež sa dosť líši od ostatných ale v tom najlepšom
![]()
.fox. napísal:Takže aktuálne prebieha ďalší upgrade.
Mám veľmi rád hudbu, 2 roky som klamal sám seba, že sériové audio stačí, že šak mám motor... Ale raz to prísť muselo. Mal to byť finačne úplne jednoduchý a maximálne 3-dňový projekt (s využitím par vecí, čo sa mi doma válali nejaký ten rok).
Pár foto na ochutnávku:
fuserpietro napísal:myslím že sa na zraze v nedelu potrebujeme porozpravat!![]()
Takisto mam nieco podobne v plane - potrebujem zapojit 4 kanal a vytlmit dvere dynamatom..
.fox. napísal:
Nie je problém... Len škoda, že auto ešte stále nebude dokončené
misomm33 napísal:cauko auto mas fakt dost pekne a dufam ze s tou hudbou to bude dobre ale budes mat problem s preniknutim subaca do auta ja mam tiez taky problem a musim sklapat sedacky,ale da sa to vyriesit aj bassreflexami do zadneho plata.zajtra nafotim nieco a poslem ti to ako som si s kamaratom prerobil kufor pre inspiraciu