... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

.fox.
Autor témy
Auto: E46
Kraj: Žilinský

Re: [E46 323i] Foxov príbeh (ako urobiť dieru na skivak)

Piatok, 4. Decembra 2009, 19:54

lovebmw napísal:
no maš fakt krásnu e46 aj tie mračitka ked sa ti pačia tak ok 8) ale keby strekol stred ľadviniek do matnej čiernej vyzeralo by to krajšie ako chróm :-k O:)

Ďakujem. Mračítka a ladvinky určite meniť nebudem, páči sa mi to zatial tak ako to je... Nad čiernymi ladvinkami som sice už rozmýšľal, ale na aute by vyzerali asi dosť malé a mám chróm line okolo okien, tak som to nechal tak. A streknúť iba stred nechcem, to sa mi moc nepáči, to majú zakladné modely a každý druhý baworák...

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Piatok, 4. Decembra 2009, 20:07

.fox. napísal:

Ďakujem. Mračítka a ladvinky určite meniť nebudem, páči sa mi to zatial tak ako to je... Nad čiernymi ladvinkami som sice už rozmýšľal, ale na aute by vyzerali asi dosť malé a mám chróm line okolo okien, tak som to nechal tak. A streknúť iba stred nechcem, to sa mi moc nepáči, to majú zakladné modely a každý druhý baworák...

no tak to je už tvoj individuál štýl asi...to je dobre :P nechceš asi vyzerať ako skoro každá e46 tak ako števo tiež sa dosť líši od ostatných ale v tom najlepšom :-$ :-"

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Re: [E46 323i] Foxov pribeh (foto aktual stavu)

Sobota, 5. Decembra 2009, 15:33

.fox. napísal:

som nadmieru spokojny, nelutujem ani cent, motor ma ostrejsie reakcie a citelne lepsiu dynamiku, o zvuku ani nevravim... jedina nevyhoda je vyssia spotreba, zhruba o liter, ale to prisudzujem sebe, lebo koli tomu zvuku mi otazela noha :wink:

To presne trapi aj mna bo vzdy to laka tomu drbnut az na podlahu a vypocut si kvilenie filtra..Skoda ze nemozem jazdit stale bez svetla ako na sprintoch :twisted: :lol:
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

.fox.
Autor témy

Nedeľa, 6. Decembra 2009, 14:01

lovebmw napísal:
no tak to je už tvoj individuál štýl asi...to je dobre :P nechceš asi vyzerať ako skoro každá e46 tak ako števo tiež sa dosť líši od ostatných ale v tom najlepšom :-$ :-"

asi tak nejak... :-"

.fox.
Autor témy

Streda, 16. Decembra 2009, 00:10

Takže aktuálne prebieha ďalší upgrade.
Mám veľmi rád hudbu, 2 roky som klamal sám seba, že sériové audio stačí, že šak mám motor... Ale raz to prísť muselo. Mal to byť finačne úplne jednoduchý a maximálne 3-dňový projekt (s využitím par vecí, čo sa mi doma válali nejaký ten rok).
Lenže! Po pár debatách so zainteresovanými som sa do toho zase namočil viac ako som chcel a auto je už viac ako 2 týždne rozhádzané, no ak všetko pôjde podľa plánu do konca týždňa by malo byť konečne komplet.
Plán je absolútne nezmeniť na pohľad interier (preto použijem upravené sériové rádio o RCA), určite nepôjde o žiadne "trieskanice," ani SPL ma nezaújma. Rieši sa aktívne zapojenie (bohužial pôvodný návrh použiť DSP zatial padol), sám som zvedavý, ako to bude hrať..
Predbežne chcem poďakovať Slamcovi za pár rád a tipov, ostatné ďakovačky po dokončení... :-"

Pár foto na ochutnávku:
Prílohy
DSCF0471.jpg
RCA výstupy zo sériového CD rádia
DSCF0473.jpg
DSCF0527.jpg
vŕtané, rezané, tlmené, laminované atď. dvere...
DSCF0529.jpg

fuserpietro
Auto: BMW 320 GT
Kraj: Zahraničie

Piatok, 18. Decembra 2009, 10:36

.fox. napísal:
Takže aktuálne prebieha ďalší upgrade.
Mám veľmi rád hudbu, 2 roky som klamal sám seba, že sériové audio stačí, že šak mám motor... Ale raz to prísť muselo. Mal to byť finačne úplne jednoduchý a maximálne 3-dňový projekt (s využitím par vecí, čo sa mi doma válali nejaký ten rok).
Pár foto na ochutnávku:

myslím že sa na zraze v nedelu potrebujeme porozpravat! :smile:
Takisto mam nieco podobne v plane - potrebujem zapojit 4 kanal a vytlmit dvere dynamatom..

.fox.
Autor témy

Sobota, 19. Decembra 2009, 13:30

fuserpietro napísal:
myslím že sa na zraze v nedelu potrebujeme porozpravat! :smile:
Takisto mam nieco podobne v plane - potrebujem zapojit 4 kanal a vytlmit dvere dynamatom..

Nie je problém... Len škoda, že auto ešte stále nebude dokončené :cry:

misomm33
Auto: bmw-320d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 19. Decembra 2009, 16:54

.fox. napísal:

Nie je problém... Len škoda, že auto ešte stále nebude dokončené :cry:

cauko auto mas fakt dost pekne a dufam ze s tou hudbou to bude dobre ale budes mat problem s preniknutim subaca do auta ja mam tiez taky problem a musim sklapat sedacky,ale da sa to vyriesit aj bassreflexami do zadneho plata.zajtra nafotim nieco a poslem ti to ako som si s kamaratom prerobil kufor pre inspiraciu

.fox.
Autor témy

Sobota, 19. Decembra 2009, 19:15

misomm33 napísal:
cauko auto mas fakt dost pekne a dufam ze s tou hudbou to bude dobre ale budes mat problem s preniknutim subaca do auta ja mam tiez taky problem a musim sklapat sedacky,ale da sa to vyriesit aj bassreflexami do zadneho plata.zajtra nafotim nieco a poslem ti to ako som si s kamaratom prerobil kufor pre inspiraciu

jj viem, vyriešil to nátrubok , ktorý ide namiesto pôvodných 16,5 v plate, ďalej otvor pre lyže, ktorý bude otvorený snáď to bude stačiť. A ako som písal, neriešim SPL, takže subák je len na doplnenie spodku a aby sa predné repro nezaťažovali a hrali len to čo majú... V podstate auto je hotové, čo sa týka inštalácie, musím dotiahnuť ešte nejaké detaily a čakám na rádio... Potom už len nastaviť a :-({|=

.fox.
Autor témy

Re: [E46 323i] Foxov príbeh (Hifi upgrade str.3)

Pondelok, 28. Decembra 2009, 19:28

Vianoce boli aj u nás, v aute pribudli nové výbojky 4300K (6000K nesvietili tak ako som čakal) a konečne aj riadne meniče (žiadna čína).
Počas mrazov vypovedala službu aj baterka, tak je nová aj kôli muzike silnejšia 90Ah (900A štartovací prúd, samozrejme origo BMW)
A muzika už konečne hrá ako má, všetko osadené zapojené a už aj nastavené... Zvuk ma úplne dostal, mal som určité požiadavky, ale nečakal som až toto;)
Použité komponenty od Audison, DLS, Dynamat, MAC Audio...
Ešte čakám na vecí, ktoré dorazia po novom roku a bude hotovo.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 323i] Foxov príbeh (Novinky str.3)

Utorok, 29. Decembra 2009, 13:12

sa cudujes ked pouzijes take komponenty ze to je potom masaker? ake dls repro si tam strkal? kolko dynamatu sa vliezlo do dvery?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

skoki
Auto: BMW e46 328i touring
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Decembra 2009, 15:20

vyzera to super, by ma zaujimalo ako si spravil z radia vývody rca???

.fox.
Autor témy

Streda, 30. Decembra 2009, 19:24

to jararak: repro sú dls ms6a, ale strašne veľa urobila odborná montáž, preto ti ani nepoviem koľko presne dynamatu sa spotrebovalo,
ale zmeráš to jednoducho celý vonkajší plech a cca polovica vnútorného...

to skoki: tak to bol kameň úrazu, robilo sa to na 3x a robili to dvaja elektrikári, kým to bolo poriadne... viac pm

.fox.
Autor témy

Re: [E46 323i] Foxov príbeh

Utorok, 12. Januára 2010, 13:11

Prišiel čas na výmenu oleja a kedže ja občas dám nejaký ten kopec alebo slalom (žiaden mega extrém, ale proste BMW je najmä o radosti z jazdy), tak som sa rozhodol pre 10W-60 (Castrol Edge Sport), kôli čo najlepšej ochrane motora...

Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol, že v roku 2010 dám autu pokoj a vymením maximálne nejaké drobnosti (samozrejmá je údržba), ALE internet a chalani ako Majo320, Inscene, Mimo, Stefo1248 a mnohý ďalší ktorý majú krásne autá a neustále dopĺňajú príbehy mi toto strašne sťažujú a bohužial táto skur... závislosť je silnejšia ako ja a nevydržal som to ani 2 týždne už zase špekulujem a v noci nespím... Vďaka bohu u mňa to vždy brzdia financie (ktoré sú samozrejme všetky naložené v aute), takže kým opäť nadobudnem potrebné imanie, snáď ma to prejde #-o ](*,) Ak nie, budem aspoň chvíľu pokojne spať a potom začne znova a znova... Nikdy to neskončí Duffy mal pravdu [-( :-k [-o<

Mimo
Kraj: Trnavský

Re: [E46 323i] Foxov príbeh (závislosť str.3)

Utorok, 12. Januára 2010, 14:11

pekná robotka, len s tým tlmením sa ide ťažšie do kopca nie? :D
peniaze vždy boli aj budú, len treba rozmyslieť či tie investície stoja za to
ale s touto chorobu je to ťažké :oops: ja už som si tiež povedal,že na chvílku stačilo
ale nestačilo :lol:

držím palce
plánované úpravy? :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 47 neregistrovaných