... všetko o BMW ...
ErziE30 napísal:a aky ze si kopec jazdil alebo ake jazdis?
Mimo napísal:pekná robotka, len s tým tlmením sa ide ťažšie do kopca nie?![]()
peniaze vždy boli aj budú, len treba rozmyslieť či tie investície stoja za to
ale s touto chorobu je to ťažkéja už som si tiež povedal,že na chvílku stačilo
ale nestačilo![]()
držím palce
plánované úpravy?
.fox. napísal:
neviem prečo to vyznelo tak útočne... vždy som chcel začať jazdiť TDC alebo KWBT, ale na to treba druhé auto (ty jazdíš tak presne vieš o čom hovorím), pretože svoje používam na denne jazdenie takže kopce mám len ako občasnú víkendovú zábavku (samozrejme beriem na vedomie, že na ceste nie som sám)
ErziE30 napísal:nie nie len sa pytam ze ci si niekde bol
lebo som nikdy nevidel cervene bawo ked som bol aj ja na pretekoch ze by ho bola skoda
a este jedna vec je skoda liat 10w60 do tvojho auta tim mu nepomopzes ten olej je stavany na tazke situacie to jes vysoke teploty vacsinou sa pouziva v M power a ked by si chcel davat olej tak pories 10w60 valvoline mam odskusane je ovela lepsi a aj cena je ina oproti castrolu a mam odskusane urcite by som riesil valvoline
.fox. napísal:
S tým Valvolinom je to možno pravda, nehádam sa, Castrol som na za fajn cenu, preto som ho bral...
10W-60 som riešil len kôli tomu, že napr. pri slalome (malé rýchllosti, veľké otáčky) 5W-40 zmenila dôvodom vysokej teploty viskozitu natoľko, že mi alebo dve hydrozdvihátka nevymedzili dostatočne vôľu a strašne to klepalo. Preto som sa po pár radách rozhodol pre 10w60. Bola aj možnosť meniť zdvihátka, ale väčšina mechanikou sa zhodla na tom, že je to zatiaľ zbytočné, tak som to vyriešil takto.
ErziE30 napísal:no uvidis myslim si ze tomu nepomozes moc s castrolom a co povedaia mechanici sa nespoliehaj
musel by si poznat niekoho kto sa fakt rozumie a poradi ti
Inscene napísal:to bolo zo srandy je to jak voda. .preto tomu motoru tak chuti .:) idem to vymenit ked bude cas. .. 10tis km staci
Inscene napísal:no co ako to vyzera ??)