Tak po niejakom case sa mi dostala do ruky celkom oks ponuka,kamaratov kamos doniesol anglicana,ktory mal motor ako usity pre moje auto

ohladne na to,ze mne trebalo iba dve streky,ked som pocul ten krasny zvuk,hned som vedel o co mi pojde,tak ze hned padla veta:
PONDELOK:dam ti 500e na ruku za cely motor,cely!!!Mal sice 160.000mil,ale pekne servisovane,knizka,vsio....a ze oks,ze v sobotu pridem a beriem ho.A ze beriem este kapotu,cel som spravit pokus s kapotou na rate style,ale to uz tam stal jeho dalsi chytri kamos ktory mal u nu zaujem.Tak som to nechal tak ,ze uvidime v sobotu,ked tak vezmem aj ju.
UTOROK:ohladne na chytraka co sa zacal zaujimat o kapotu,som radsej isiel hned vybrat motor,ktory som si pre istotu este prestartoval,lebo som tam zacal citit niejake podrazaky

.Ked som prisiel po motor,samozrejme kapota tam uz nebola,ten čuro ju zobral pre istotu hned v pondelok ked som odysiel

Tak sme vybrali motor s dobrym pocitom,ze som to zacal riesit tak rychlo,ta kapota ma iba utvrdila....ze bo soboty by bol iba blok motora asi

motor ma streky,klima kompresor,alternator,starter,spojku

,zotrvacnik

.....atd,proste vsetko,aj ked mi treba iba vstreky a spodny napinak na klimu.
STREDA:majitel volal ze sa ojeb...a ze si pride vytjahnut niejake veci s motora,alebo ze mu mam doplatit
STVRTOK:volal chlapik co mi spizdil hned v pondelok kapotu,ze si !!!pride vybrat!!! s motora podtlaky,ze to nieje sučast motora
..
..
..
..no jak by to dopadlo do soboty?
A momentalne mam doma krasny tichucky motor,len si kladiem terraz otazku,tak ked mozte,poradte:
1.)vyberem iba vstreky a dam do mojho,tamten do rezervy.
2.)premenim iba cely motor a stary do rezervy...
3.)vyberiem iba vstreky,a dam ten ang komplet na repas a potom vstreky spat do ang a komplet prehodit motory.
Zbytok toho anglicana je na predaj,mam temu v predaji sučiastok,ohladne na cenu motora,ak by bol zaujem o lacne

sučiastky,treba dat vediet...ss