... všetko o BMW ...
Avenger napísal:Choose podla mna si spravil riadnu chujovinu ,ze si si to dal do vlakna teraz sa nebudes vediet rozhodnut lebo jedna strana ti vravi tak druha tak....
Daj si tam to co ti najviac smakuje a ak sa ti take veci pacia tak nepocuvaj ludi co ti tu rozpravaju ,ze je to kolotoc ( jasne je to forum a ich nazor samozrejme respektujeme ale tam to konci), proste je to tvoje auto a ty sa rozhodni ..... Stavias si auto do urciteho stylu myslim ,ze ak aj das kriklave kola furt to bude este decentne oproti tomu co sa s autami robi vo svete....a ked ich zafarbis aspon ti ich nik neujebe
kto by kradol smolkovy kolesa:D
Btw ta medena je fakt pekna ale myslim ,ze to ti hocikto len tak nenastrieka aby to bol dobry odtien .....
michaltt napísal:Ta modra mi pride trocha ako pubertalny ulet. Na e90 to vyzera vcelku dobre, taka recesia ale e39 ma iny dizajn, ta bronzova nesie so sebou vaznost, ktoru si e39 zasluzi. Mas e39 v pakete, tak jej dopraj decentny agresivny vzhlad. Ale je to na tebe :)
michaltt napísal:Ta modra mi pride trocha ako pubertalny ulet. Na e90 to vyzera vcelku dobre, taka recesia ale e39 ma iny dizajn, ta bronzova nesie so sebou vaznost, ktoru si e39 zasluzi. Mas e39 v pakete, tak jej dopraj decentny agresivny vzhlad. Ale je to na tebe :)
skoki napísal:čo ti to mama plati?
Fuxxo napísal:Purpurova je bordova ty vole![]()
to na fotke je azurova :-)
No skoda toho teda.. Ale aj biela bude super