... všetko o BMW ...
Nictofobic napísal:keď sa darí, tak sa darí ...to je smola...
matyson napísal:Ber to tak že sa stáva aj horšie,koľko ľudí sa domov už nevráti.
Takto sa ukludňujem ja.
Farbu máš v aute a potom to zalestiť.
Poznám osobu čo parkovala a polámala nárazník na šrot.
auto111 napísal:Ja som v takych veciach svina. Neuhnem niekomu kto sa nezmesti (zavadzia) aby som si poskodil auto.
Minule v centre mesta parkoval dodavkar na fajne uzkej ceste a samozrejme mu trcal zadok.
Podla jeho vyjadreni som ho mal obist cez taky fajny vysoky obrubnik a minimalne si oskrabat elektron .
Kedze som videl ze on sa moze este posunut dopredu som ho slusne poprosil, sice frflal, ale posunul sa.
Dogg88 napísal:
tak tak ako vravis, dam sa na kraj tak aby som si neposkodil auto...
minule som sa vyhybal na uzkej ceste jednemu manikovi ktory surovo zisiel na krajnicu a az dnu som pocul ako mu skripe napravnica o asfalt...toto by som ja nespravil, navyse ked je tam dost miesta na dva auta...ale tak ked nema odhad, jeho problem
auto111 napísal:Podla jeho vyjadreni som ho mal obist cez taky fajny vysoky obrubnik a minimalne si oskrabat elektron .
Kedze som videl ze on sa moze este posunut dopredu som ho slusne poprosil, sice frflal, ale posunul sa.
mys_iak napísal:ja by som teplovzdusnou na to siel... a co bude chybat tak by som navaril pajkou nejaky plast... potom brusit a max. strieknut do matnej ciernej... ak nie tak nove
alebo sa vykaslat na to a nemat lipko... ale zase je to super vec, radsej skrtat o obruvnik liko ako nalakovany naraznik
HAZARD napísal:no uspesny den to bol zjavne...ale tak stava sa...lipko skus bud nahriat a yvrovnat alebo poste kupit druhe lebo aj tak nevyzera moc dobre ta hrana