... všetko o BMW ...
Aston napísal:ahoj, mas krasne auti. Olyn ti mozem len odporucit, u nas skoro vseci jazdia na plyn a aj ja budem davat coskoro plyn do mojej 328i je rozdiel dat mesacne za benzin 300 ecok a za plyn 150 a ked ti to dobre nastavia tak ten rozdiel ani nepocitis akurat v penazenke budes mat stale plno:)
BMWpositiv napísal:tomuto sa odkedy hovori pneumaticka dotahovacka?![]()
sry, ten orech ma fakt mrzi, asi som vtedy zjedol na obed o jeden rezen viacej
matthe napísal:
No keby mu to tam skakalo jak chujovi, tak ho urcite upozornim, ale skocilo mu to max trikrat a hned daval tu dotahovacku prec...asi mal nastaveny moment pre nejake traktory, alebo kombajny![]()
Kazdopadne dnes idem do nejakeho pneuservisu, nech mi uvolnia sroby, lebo takto to byt nemoze...
cretino napísal:
..do takehoto pneuservisu idem s tebou![]()
foxik666 napísal:LPG urcite daj !!! ja ine auto uz ani nechcem jedine BENZIN plus LPG....diesel je pica to je nič.... zere to tak isto , smrdi to ,dymy , kazi sa .....ked chces mam dobreho chalaniska co robi LPG
suci napísal:kolko stoji cca taka prestavba?
matthe napísal:
No lacne to neni, na 6 valec, je to cca 1500€ so vsetkym ak robis individualnu prestavbu, zalezi na pouzitych systemoch a na prestizi firmy...
BMWpositiv napísal:uff, pokial si zoberiem, ze je to polovica z trhovej ceny auta, tak je to pomerne dost, ale tak na druhej strane ta obdivujem, pokial sa aj napriek tomu chces vybrat touto cestou, palec hore
matthe napísal:BTW:
Auto: Caterpillar® Shoes - velice kvalitne a pohodlne vozenicko![]()