... všetko o BMW ...
palzo napísal:kde ti robili tu prestavbu na plyn ? Lebo ja to mam velmi slusne skryte :)
matyson napísal:Všetko nafoť som zvedaví.
Panak666 napísal:mna zaujima aj cena na 6valec s robotou na komplet
XaeroIFBB napísal:tak gratulujem. .ja som tam volal do pezinka tyzden vkuse kazdy den niekolko krat nikto mi nedvihaltak som to zacal riesit z firmou velmatech v Martine na Bystricke tak uvidim no. Drzim palce nech LPG nesklame.
ps. Tak dali ti to nakoniec pod to veko?
hyde21 napísal:dudec - ak davas viac paliva, potrebujes aj viac vzduchu a novu mapu, inak dosiahnes akurat tak bohatu zmes a motor pojde este horsie
s klasickymi splynovacimi systemami sotva dosiahnes vyssi vykon ako na benzin, hlavne vo vyssich otackach ... to ked tak s nejakym systemom vstrekovania kvapalneho plynu (vialle lpi, icom)
MrStan napísal:jednoznačne že na plyne sa jazdi ako na benzine len lacnejšiejazdim 4 mesiace a nemenil by som ani keby niečo padalo z neba
....inak to ze sa ti zda ze na plyne to ide este lepsie nemusi byt az take placebo. Na plyne ide motor tichšie, a tak isto sa hovori ze ak chces mat auto na plyn musi byt v tip top poriadku inak budes mat problemy s nim. Takže si možeš poblahoželať ked ti to ide bez problemov.
![]()