... všetko o BMW ...
maiki napísal:kapota sa da otvorit aj bez rozobratia polky auta.. mam stym skusenosti, neraz sa mi to zaseklo a packou to neslo... mohol si zavolat.. v stredu ked ste to tam rozoberali, tak som to vravel, stacilo dat dole ladvinky a vrtulu klimy... aj niekde tu na fore je navod... trva asi pol hodku, lebo ku tym srobom na vrtulu je cez naraznik zly pristup
inak ja som tiez za biele smerovky a kola... cierne su pekne a nemyslim ze su nevyrazne, na ciernom aute by boli... takze to vec vkusu, aj origo vyzeraju dobre
maiki napísal:ja som neni iniciator nicoho... ja som tam prisiel ked to uz marko rozoberal...
ja som nikomu nic nehovoril ako ma co robit...
ja som napisal ze som to niekolkokrat robil na svojom bez poskodenia cohokolvek.. pardon, prvy krat sa mi podarilo nalomit jeden plast tam niekde v maske...
cretino napísal:
ja som bol obdalec a potom som uz len videl zduty vyraz Matthe-ho ksichtu ze mu to niekto poulamovaltak nadavat som ho uz davno nevidel, este ze sa ten dotycny nepriznal.. aj Marko mal stastie, ze mu tam pod volantom nic nedosral, inak mohlo byt veselo
![]()
![]()
![]()
maiki napísal:kapota sa da otvorit aj bez rozobratia polky auta.. mam stym skusenosti, neraz sa mi to zaseklo a packou to neslo... mohol si zavolat.. v stredu ked ste to tam rozoberali, tak som to vravel, stacilo dat dole ladvinky a vrtulu klimy... aj niekde tu na fore je navod... trva asi pol hodku, lebo ku tym srobom na vrtulu je cez naraznik zly pristup
SurrendeR napísal:paradne video..
urcite sa niekomu hodi.. kazdy sposob ako otvoris kapotu po roztrhnuti lankom sa zide![]()
no moja frajerka tiez chcela nechat biele predne smerovky.. ale k mojej modrej sa vrcholne nehodia..
dal som oranzove aj ked to moja nechcela .. kua je to snad jej auto ? nie.. takze som tam dal oranzove (ale ja som mal aj ostatne oranzove)
na tvojej farbe by som tiez nechal origo biele..
no a kola?
mozno by som siel do extremu, ale im by sa hodili aj biele![]()
ked ich das do povodnej striebornej, neurobis zle .. rovnako ako ked ich nechas... cize .. podla mna je to na tebe..
PS: aj mne sa zdaju taketo cierne kola zaniknute a nevyrazne.. aspon limce keby boli lestene
SurrendeR napísal:inak, mam komplet zamky kapoty z e36 UK
cize je to tam vsetko naopak, ale ten stredny bouden by mal pasovat
nechces? vo stvrtok ti to mozem doniest
Luxury Detailing napísal:Niektore jemne prebrusit a prelestit vypadaju v pohode aj kej su slabsie foto a ta hrdza vybrusit a spravit korekciu :) Jednoduche ne?!
SurrendeR napísal:ja by som tym ludom bral vodicaky za to.
kurva sak ked vidim ze som blizko, tak jebem na to, cuvnem a idem znovu.. dpc s kktmi..