... všetko o BMW ...
SurrendeR napísal:ja by som tym ludom bral vodicaky za to.
kurva sak ked vidim ze som blizko, tak jebem na to, cuvnem a idem znovu.. dpc s kktmi..
matthe napísal:
Tiez to nechapem, to je taky problem napr vystupit si a kuknut ci sa vlezem, ale neeee, naco sak "Ja to tam jebnem, moje auto mam v pici (je to srot, alebo sluzobne) a toho co skrtnem mozem jebat"...Pristup jak svina![]()
Volanty brat takym chujom![]()
Neviem, seci su hrdinovia jak hovado, ale aby nechali papierik aspon s ospravedlnenim, tak na to uz gule nema nik...
Ja osobne keby som niekoho skrtol, tak mu za stieracom necham ospravedlnenie a kontakt na seba...Som vdacny svojim rodicom, ze zo mna vychovali cloveka a ne hovado bez kuska slusnosti...
cretino napísal:toto by som nerobil.. ked tam nechas listocek so svojimi udajmi, tak sa to klasifikuje ako utek z miesta nehody za co ti hrozi 1600€ pokuta a odobratie vodicaku na 2 roky.. takze ked tak pockat dotycneho lebo nikdy nevies na koho narazis a ako to bude riesit.. druha vec je ta, ze normalny clovek by sa nesudil kvoli skrabancu, ale v dnesnej dobe si nemozes byt isty nicim
matthe napísal:
To fakt![]()
![]()
No tak aspon Sorry by som mu napisal, nech vie ze nesom uplne hovado a trocha ma to aj mrzi
maiki napísal:myslim ze to by ho nasralo este viac
strasne mi to pripomina:
Dnes ráno som bol v obchode. Bol som tam päť minút. Keď som vyšiel von, stála tam policajtka a práve vypisovala blokovú pokutu. Tak som k nej podišiel a vravím:
"Ale no tak, zlatko, to takému fešákovi ako som ja, nemôžeš dopriať ani malú prestávku?"
Ignorovala ma a tak som jej vynadal do je**utých fízlov. Pozrela sa na mňa a začala vypisovať ďalšiu pokutu za ojazdené pneumatiky. Tak som ju nazval tupou š**tkou. A ona začala vypisovať tretí blok. Tak to išlo ďalších dvadsať minút, nadával som jej do k*riev a tak.. Čím viac som jej nadával, tým viac pokút napísala... Mne to bolo ale jedno... Ja som bol peši.
sory za OT
maiki napísal:myslim ze to by ho nasralo este viac
strasne mi to pripomina:
Dnes ráno som bol v obchode. Bol som tam päť minút. Keď som vyšiel von, stála tam policajtka a práve vypisovala blokovú pokutu. Tak som k nej podišiel a vravím:
"Ale no tak, zlatko, to takému fešákovi ako som ja, nemôžeš dopriať ani malú prestávku?"
Ignorovala ma a tak som jej vynadal do je**utých fízlov. Pozrela sa na mňa a začala vypisovať ďalšiu pokutu za ojazdené pneumatiky. Tak som ju nazval tupou š**tkou. A ona začala vypisovať tretí blok. Tak to išlo ďalších dvadsať minút, nadával som jej do k*riev a tak.. Čím viac som jej nadával, tým viac pokút napísala... Mne to bolo ale jedno... Ja som bol peši.
sory za OT
matthe napísal:
Tiez to nechapem, to je taky problem napr vystupit si a kuknut ci sa vlezem, ale neeee, naco sak "Ja to tam jebnem, moje auto mam v pici (je to srot, alebo sluzobne) a toho co skrtnem mozem jebat"...Pristup jak svina![]()
Volanty brat takym chujom![]()
Neviem, seci su hrdinovia jak hovado, ale aby nechali papierik aspon s ospravedlnenim, tak na to uz gule nema nik...
Ja osobne keby som niekoho skrtol, tak mu za stieracom necham ospravedlnenie a kontakt na seba...Som vdacny svojim rodicom, ze zo mna vychovali cloveka a ne hovado bez kuska slusnosti...
Adam_BA napísal:
Treba tam na listok napisat, ze sa ospravedlnujes a kontakt na niekoho, koho nemas rad![]()
![]()
![]()
bassspencer napísal:čítla som tuším ešte 13.stranu a boli tma dohady o oranžádach a čierných kolách :) ... auto máš skvelé ja by som možno zvolil aj strieborné falce a čierný stred nechať na tých motorsportoch a biele smerovky :) ... inak fajn video s tou kapotou . musela to byť sračka robota .
matthe napísal:
Adam_BA to by bola pekna svinacina![]()
![]()
Adam_BA napísal:
tak treba sa vynájsťmi to pripomína ten vtip
Na parkovisku pred obchodným centrom buchne chlapík do cuzdieho auta, vystúpi a začne písať na papierik..
- Prepáčte, nabúral som vám do auta. Je tu teraz asi 12 svedkov ktorí si myslia, že na tento lístok píšem moje meno, tel. číslo a číslo poistky..Ale nepíšem![]()