Streda, 11. Marca 2015, 16:33
Gasp ma pravdu samozrejme gumy su zaklad a jasne ze ked tam mas obute nieco co ma uz najlepsie roky za sebou alebo nejake lacaky typu hon li cung kvo kwan tak mozes mat aj podvozok zo zlata furt to bude podpriemer. Ohladne pneumatik sa mne osobne osvedcili Sava Intensa na r18 resp. Sava eskimo na r16. Vyraba ich Good Year a su vyborne na vode a snehu a na suchu akurat ze su o nieco hlucnejsie na dialnici. Kazdopadne si myslim ze je x pneumatik, ktorymi urcite chybu nespravis ci uz nokian, sava, kumho, hankook atd. Jasne ze ak casom budes mat auto ciste na vikend a poriesis si inu daily car tak mozes obuvat aj top kvalitku ako dunlop, good year alebo michelin...
Ohladne rozmerov je to podobme ako pisal Gasp, rozmer samotneho disku a na nom obutej gumy robi velmi vela.
Ak sa chystas riesit podvozok, tak by som zacal silentami z polyuretanu (strongflex je skvely ci uz cerveny alebo zlty), podvozok by som vyberal skor podla toho co od neho ocakavas a kde vsade budes jazdit a samozrejme v pripade stelovaku ako casto ho budes chciet nastavovat, skvela volba v pripade stelovaku je bc racing kde mas myslim aj camber plates na prednych tlmicoch a vies si nastavit odklon kolies. Ohladne stabikov skus si pozriet aj znacky ako su KW, UUC Motorwerks, Eibach, Ultra Racing. Lacnejsia verzia je z M3ky avsak tam netusim ci je mozne ich nastavovat a ako je to s dopasovanim.
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1