... všetko o BMW ...
ErziE30 napísal:tak to teda neni lebo to bolo mega rozjebane auto uz by mu nepomohol ani klampiar by sa to neolatilo ani opravvat nosnik ohnuty do dola o 5 cm
MEJOGSI napísal:
ak to dobre chapem, ty si to vymenil za tvoje biele? a to ti nevadi, ze ta cierna bola v takom stave?
snoo napísal:
ten co ho odo mna kupil tak ho rozbil 2 krat. prvy krat do KIA RIO fukol kde ohol nosnik a druhy krat na kruhaci o obrubnik ohol napravu co viem ale kym bolo u mna bolo v poriadku, marosqo zrejme narazal, ze skoda ho ako skoncilo no nie v tvojich rukach, ale v rukach toho kto ho tak doriadil.. ale uz stop OT s5 k teme
Kraken napísal:uau super, drzim palce nech to ide hladko
panter318IS napísal:Cau erzi chcem vidiet tych ludi ako sa budu tvarit ked popri nich prejde e30 v8 ako im spadne sanka.Dries jak pila ides len tak dalej.Panter
Cosmo napísal:Ahoj,
našiel som super obchod, jeden starší majster má potreby pre lakiernikov. Prišiel som, opýtal som sa na cenu, keď mi ju povedal tak vravím : DAJTE MI TO DVA KRÁT. A to sa u mňa často nestáva![]()
![]()
1,5 kila Bodyfiber gytu 10,5 eura ? Podľa mňa výborná cena
K celolaku, otázka či treba aj vyvárať, moc rovnať/gytovať. Či si to strekneš do plniču sám alebo aký rozsah prác potrebuješ. Takisto či to chceš TIP TOP auto alebo proste hodiť farbu na driftcar :)
Veľmi sa teším na zvuk naživo![]()
Ondro
cretino napísal:super projekt, vyzera to paradne.. drzim palce nech je vsetko podla tvojich predstav.. budeme mat asi velmi podobne masiny coskoro (minimalne technikou)