... všetko o BMW ...
MEJOGSI napísal:
skus si to vyhladat niekde na googli...preco vsetky velke americke auta nemaju el. vrtulu ale visco?asi na nieco to tam bude, uz davno by tam dali el. ak by to bolo lepsie...ine je to ak mas elektricku aj s cidlom, to by sa este dalo...je to aj o prechladzovani materialu co ma za nasledok kratsiu zivotnost
mtechnik napísal:
Brat si priklad z americkych aut ? Preco ?
Vsetci pretekari preferuju ele vrtule a nie visco ktore len berie vykon. Je dobre mat niektore veci pod kontrolou, ja ked potrebujem zohriat motor na prevadzkovu teplotu tak necham vrtulu vypnutu a potom si ju zapnem.
Inac respect pred ludmi ktory sa pustia do takejto prerabky. Klobuk dole. Som zvedavy kto prvy u nas da V12 do E30
Lada Drifter napísal:
motor v12 je maximalne neprakticky na jazdenie to je uz len o style a k tej visco spojke sluzi len na to pokial auto stoji alebo nejde rychljsie ako 60kou na chladic nie je napor vzduchu a neuchladi motor vo vatsich rychlostiach je uplne nepotrebna a je rpavda aj to ze daco z vykonu ide urcite dole takze je to tu upne zbytocne riesit urcite elektricka ma to mnoho viac vyhod jedina nevihoda je ta ze treba sledovat teplotu a zapinat ju sam pokial to nenapoji cez nejake cidlo ale to pri takom aute sa budiky musia sledovat skoro stale :)
Cosmo napísal:Ty si si vyrobil zvody na tricke? Z akého materiálu si ich vyrobil?