... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:bude nejaké videjko o tom? neviem sa dočkať
Lada Drifter napísal:to si mi sluboval aj pri 335i a soms a nedockal ziadneho pokial som sa sam v nom nepovozil :)
dracik.bmw napísal:No videjko potesi ocut to monstrum konecne zaburacat..V8 Power..Tesim sa ked dakedy zhliadnem na zivo..
ErziE30 napísal:no tesim sa hadam sa niekedy vychytame este jedna vec zvody si uz riesil na tvojom aute?
cretino napísal:Zial ja nemam priestor na takuto prestavbu, mne to auto stavia chalan z ciech a k zvodom sa este nedostal.. Auto by malo byt tak za mesiac plus minus, budem rad ked sa niekde stretneme, pripadne sa niekde povozime
ErziE30 napísal:tak co si nepovedal ja by som ti ho postavil a urcite za lepsiu cenu a rychlejsie nemas nejake fotky co a ako vypada?
cretino napísal:Na tu prestavbu som dostal ponuku, co sa neodmieta - stavia mi to andilek z e30.cz.. Ja by som za to asi ani diely nezohnal :) fotky zial nemam, ked som to bol pozriet naposledy uz bolo vyvarene, diely pokupene a uz len skladat.. Mam akurat fotku motora, inak v podstate zatial ziadne ine
ErziE30 napísal:a prevodovku mas aku? 5q ci 6q daj foto motoru a co je to ta ponuka ktora sa neodmieta?
cretino napísal:Prevodovka je 5q z 3.0 v8, ta ponuka je akciovych 2500€ za komplet prestavbu na drift okrem interieru - samozrejme s vyvarenim.. Fotku hodim za chvilku som tu cez mobil.. Inak na nej je len m60b40 vybraty z auta.. Ty by si to za kolko spravil? Tak plus minus aspon aby som vedel ci to je fakt tak dobre ako sa mi to vtedy zdalo
ErziE30 napísal:no mna to vyslo asi tak maximalne 1200e pre mna co vsetko tam budes mat aj hydro rucku aj taketo veci?
ErziE30 napísal:no a ja mam 6q
cretino napísal:
takze je v tom vyvarenie, repas naprav, stavitelny podvozok (d2 alebo kw), zastavba a motor m60b40, nova spojka, zanovny 5 kvalt z 3.0 v8 (10 000km), zvody, 2 vyfuky potiahnute dozadu po stranach (60mm), vacsie brzdy, hydraulicka rucka s pancierovymi hadickami a este nejake drobnosti.. mam k tomu este garantovane, ze to bude na dlhu dobu auto bez investicie a ze to bude komplet odladene s vychytanymi muchami... takze stylom ze sadnem a jazdim..