Sobota, 2. Mája 2015, 12:55
Pekne ides

ono co sa tyka brzd je to troska osemetnejsie a tazko ti niekto bude davat rady ak nevyskusal vsetky dostupne a v rozmere pre 330i (vacsi priemer)... Ako pozeram tak by to mali byt Zimmerman Sport (je este Zimmermann Formula Z). K tym sportom robi Zimmerman aj dosticky. Ono vacsinou je to tak ze ak sa kombinuje tvrdy kotuc tak by mala ist makka dosticka a opacne... ked sa da tvrda tvrda tak prave brzdovy ucinok nemusi byt taky aky ocakavas... to ci sa spinia alebo nespina kola je v podstate nepodstatne... Dalsia dolezita vec je dobra montaz tych brzd, t.j idealne mat repas sadu valcek, gumicky a voditka aby sa ti nezasekaval... a hlavne je dobre tie brzdy spravne zabehnut aby si sadli a aby ak neskor das plny kotol a potom to budes chciet zabrzdit aby sa nezvlnili... ja osobne som volil kombinaciu vyrobcu cize brzdy aj platne. Takze som potom zvedavy na recenziu.

H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1