6.500 km na novom motore za nami o chvíľu ma čaká výmena pri 10.000 km. Tento týždeň výmena všetkých silent-blokov na zadnej náprave. Ináč k tomu filtru na cz/sk ho nedostať ?
Sice jeden problém nastal, s disa jednotkou kde mi odišla tá klapka ale ďakujem klubákovy za výbornú cenu a dnes bola vymenená. Tiež to dajú umelohmotný systém na takú silu vzduchu
Zdravím Vás opäť špekulujem zatiaľ auto do zajtra v servise menia sa všetky silent bloky na zadnej náprave. Vie niekto robiť v PS že by k môjmu auto vedel opticky priradiť disky ?
Ináč ktoré by sa mi hodili na auto mne sa páčia všetky 4 len neviem sa rozhodnúť.
Zdravim Vas mame dilemu teraz mal som moj origo diff trosku posekany menili da silent bloky na zdnej naprave tak sme sli aj po diff novy no a zobrali sme pomer 2,34 a ja som mal 3,38 moj stary aky vplyv to bude mat na auto pocitim to alebo nejake skusenosti rady ? Dakujem za rychlu odpoved
To je brutalny rozdiel v pomere. To bude z nejakej nafty. Strasne ti to predlzi jednotlive prevody a auto bude neskutocne lenive. Ani nad tym nerozmyslaj to tam nahodit.
Kedze si tam dal dlhsi pomer ako je seria tak budes mat od spodu lenivsie auto ako doteraz s tym ze zase na dialnici budes mat vyssiu maximalku a auto pri bežných dialnicnych rychlostiach nebude tak tocit. Zase v meste a na okreskach to bude katastrofa. Takyto diff ma zmysel pre dlhe trasy a ak potrebujes mat nizsiu spotrebu vo vyssej rychlosti ale ak sa s tym chystas sprintovat tak je to krok vedla. Daj si do googlu gear ratio diferential a tam si mozes pozriet pri akych zaradenych rychlostiach budes mat aku rychlost.
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Budes pretoze je to lenivejsie a dlhsie. Ak hladas diff na predbiehanie tak potrebujes kratsi ako seria cize, 3:46, 3:73... Je aj 3:64 samosvor ale to je z M3 a tam by si musel menit komplet zadnu napravu.
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Budes pretoze je to lenivejsie a dlhsie. Ak hladas diff na predbiehanie tak potrebujes kratsi ako seria cize, 3:46, 3:73... Je aj 3:64 samosvor ale to je z M3 a tam by si musel menit komplet zadnu napravu.
Do akých rád alebo motorov sa montovali tie pomery čo si napísal ? dík