Pondelok, 27. Marca 2023, 12:42
plusy ktore vnimam
- otocis sa na 2prudovke (to neda ani minik)
- sadnes, ides hned, necakas pokial sa auto nejak zahreje, nejake turbo, katy a tak, nic ta netrapi
- zrychlenie - niekto uvadza, ze do 70 je to rovnako rychle ako m5, nemeral som, nezistoval, som, je to rychle, o tom sa nemusime bavit, dokonca ma to uz niekolko krat sameho prekvapilo, ked som si zabudol zapnut eko rezim a pritlacil som
- posed, ako ano, niesu to komforty co mam v e61, ale niesu zle tie sedacky a tym, ze to je take vyssie, sa do toho super nastupuje, hlavne ked mam 5-10 zastavok po malackach
- jednoduchost systemu, niekedy koncom roka mam servisny interval na brzdovku, to je jedina vec co sa tu meni.
diskutabilne vyhody
- predhriatie auta, ano voyager ma dialkovy start, e61 webasto, ale toto je tiez parada, hlavne v spojeni my bmw, kedy odchadzas odniekial, tak si to pustats, nech mas proste komfortne v kabine
vyhlad z auta - vidim na Linde, ze v kombiku sa nudi, tu pozera vonku a reaguje na vonkajsie podnety
- suicide doors - zase prvu vec co skusala, ako sme posledne isli na kombiku, je otvarat dvere, v tomto to neda, pokial mam svoje zavrete, je to samozrejme uplne ine, ako ked prides pred borami k autu a tam nejaky kripel od teba 10cm, ze pozeras, ako sa vyplazil z auta on
ja viem, ze tebe by to bolo na rit, kedze si v tom aute od rana do vecera s tym, ze behas hoodne vela km, ale tak ako mam ja radius cca tych 70km kolo Ba, by som povedal, ze to je lepsie ako x5, alebo velmi porovnatelne, samozrejme za uplne ine naklady.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov