Chlapi, bez urážky, ale ak sa chcete hádať o výhodách alebo nevýhodách nejakého čínskeho displeja alias nadstavby na archaické CCC (ktoré raz odíde tak či tak) oproti origo zástavbe CIC, tak skúste v inom vlákne

Toto je o mojom aute, o plánovaných úpravách apod.
Pochopiteľne, že k zástavbe CIC je potrebné viac, ako len displej. Nie som hlúpy - ak niečo takéto robím, vždy si dopredu naštudujem, čo všetko mi k tomu treba. Zatiaľ je doma - CID, CIC, kábel na prepojenie displeja s CIC jednotkou, USB kábel na pripojenie do CIC, nový iDrive rotačný ovládač (ten s 8-mimi tlačítkami), rámik okolo ovládača zo 6-tkovej rady. Ešte chýba predný panel s výrezom len pre jednu mechaniku, a konektor pre napájanie samotného displeja CID (je bohužiaľ iný ako pre displej z CCC, takže z pôvodného displeja sa použiť nedá, bude sa musieť prepinovať). Som si vedomý, aký je to zásah do auta, aj č sa týka samotnej zástavby a aj kódovania. Najviac ma hnevá, že musím zmeniť rok výroby auta, ale čo už. A ešte rozmýšľam nad tým, ako odrbať tie FSC kódy - či ísť cestou emulátora alebo si ich legálne zakúpiť (aj keď tu je otázka, či legálne zakúpiť vlastne pôjdu, keďže origo auto z výroby CIC nemalo). Niekde som čítal, že existuje aj FSC generátor, ale nie som si istý, či generuje všetky potrebné kódy. Pretože minimálne pre úspešné sprevádzkovanie navigácie treba 2 - jeden na povolenie updatov a jeden na povolenie spustenia samotnej aplikácie navigácie... Ak by s tými kódmi vedel niekto pomôcť, sem s tým

Rovnako tak, ak niekto vie pomôcť s tými sedačkami, nech sa ozve. Viem, že je to fuška zohnať tie komforty s alcantarou, kľudne sa uspokojím aj s kompletnou kožou, ale potom vyhrievanie a vetranie musí byť

Uvidíme.