... všetko o BMW ...
Steewe napísal:Takze nemrznuca vymenena podla navodu tuna z klubu.
Konecne po mesiaci mi dosli ///M loga dopredu aj dozadu - kovove + plutvicka.
Dnes som bol u kolegu na dvihaku a chcel by som sa opytať či može sposobovať vibracie a buchotanie pri preradovani vybity silent na diferenciali. Lebo ak ano tak zrejme silnetblok bude pricinou mojho problemu. Zrejme je zbytocne sa pytat na znacku silentbloku, cely klub totiz nakupuje Lemforderytakze budem musiet spravit objednavku aj ja.
Nakoniec som vcera objednal "Oring na tu moju vakuovu pumpu, ktora kvapka, žltu ochrannu foliu na hmlovky a štarter na xenon, nakolko precistit kontakty zrejme nestacilo, pretože pravy xenon nabehuje uplne neskor cca 20-30sek a minule pocas jazdy vecer aj blikol. Takže tak
Steewe napísal:hej moze to sposobovat silent...mam presne rovnaky problem, hlavne teda pri radeni R a 1tky no a pri jazde na dialnici brni komplet cele auto
mathew144 napísal:Prečo pre boha tie m-ka na tak pekne auto ?
mathew144 napísal:K tej teplote inak pozri termostat a vodnú pumpu
Steewe napísal:objednavam od Mata z autotechnik, vzdy ma dobre ceny a som spoko. Nemam zatial dovod menit. No a po vikende uz dufam bude pokoj. Mam este v zalohe stredove ulozenie kardanu ze co ak nahodou no uvidime
Steewe napísal:Dky, skusal som no nevsimol som si aby bolo nieco volne...co uz, vydali mi protokol musim to dat spravit.
Vedeli by ste mi prosim povedat ktore su ktorr? Myslim ze tie mensie s oznacenim /// budu origo mpacket 3 či ? ... + ak by niekto chcel tie druhe tak to posuniem za nejaky lacny peniaz - je tam urcite znizenie ale o kolko to uz vam nepoviem.