NA tych vydrbanych svetlach som makal 3 dni

(bez srandy) Viacej roboty je skrytej ako tej čo vidno, ale vysledok stoji zato.
Tak čomu sa najviac tešim je že sa mi podarilo odstranit ( zrejme - dufam ) zatial vsetky problemy so svetlami.
Najprv som rozobral samozrejme svetla, vyhadzal stare ccfl, potom som spojazdnil ostrekovač xenonu, ktory bol upchaty. Tu ciernu koncovu cast som jednoducho rozobral, prefukol s kompresorom, nasadil s5 a ide
Ďalej som odpojil štartery xenonov, poriadne prečistil kazdy jeden kontakt so sprejom na kontakty, teraz mi už štartuju pekne naraz, zatial som nemal problem "samovoľneho vypnutia svetiel za jazdy" ( ale ešte predčasne hovoriť to ukaže čas či pomohlo len prečistenie) , ale na čo som fakt hrdy je ze som opravil to naklapanie xenonu

(problem pri STK odstraneny). jednoducho som rozobral cele svetlo, parabola dole, vyčistil miesta a naniesol transparentny silikon, parabola nas5, nechal zaschnut na 24hod. a čuduj sa svetu
ZATIAL to ide
ďalej som napojil nove CTW LED kružka s mliečnym sklom s funkciou "fade out"
Na starej trojke som mal UHP V3 LED , boli super ale boli silne, na moj vkus pohltili cele svetlo. Ak mam pravdu povedať s tymto "mliecnym sklom" som viac spokojnejši.
Inštalacia prebehla v poriadku, až na tu
biednu priručku , ktora je dodavana k vyrobku, takže som si trochu pomohol s internetom.
Teda presnejsie moja priatelka, ktora mi pomahala
Takže cez Víkend sa ešte chystam nahodiť tie repliky M3 spätakov a zrejme sa zacnem viac sustredovať na hladanie nejakych kolies. :)