... všetko o BMW ...
Steewe napísal:Z8-[ tak sa hlasim po dovolenke. Zatim najhorsia asi ktoru som mal, vdaka Imolke. Nebudem to tu rozpisovat ale potrapili sme 2 mechanikov(neslo turbo) ale nakoniec to dopadlo v pohode bolo chybne nejake cidlo.
Takze cez dovolenku sa pomenilo vsetko na foto.
Pippercross dieru do sveta nespravil ale auto ma o nieco iny zvuk.
Ledky do listy Spz som dostal ako darcek od prebmw.sk zaco chalanom dakujem.
Pomenili sa podtlakove hadicky, stare som sfotil boli v zaujimavom stave...olej,filtre, kontrola naprav,klapiek v sani, vyumyval som si aj motor. Spojazdnila sa aj rucna brzda :) cely syatem je novy takze by mohol byt klud na dlhi cas dopredu.
Este by som chcel odstavit egr a pod kapotou koncim.
Chip som zatial vylucil.
Potom som si vyrobil z alu mriezky vypln do predneho naraznika okolo hmloviek a za grill. Praca z nudy cca na 2hodky.
Taktiez som dal namiesat farbu tak som zafarbil "ťupky" v prednej casti, ktore sa nam uz maly zbierali...
Chcel som poriesit aj kolesa, ale mal som primalo casu kedze auto vyslo zo servisu dost neskoro a problemov bolo popritom dostatok.
Taktiez som vymenil tesnenie listy spz lenze som zlamal ten "cvok" aco to tam drzi a zatial sa mi to nepodarilo kupit.
Nakoniec sme natiahli kondom a vycestovali do Prahy, a nakoniec domov do AT.
Auto pocuvalo, slapeme ako hodinky :)
Sice som dost veci nestihol co som planoval ale budem si musiet nato vyhradit cas v jeseni. Tak teda par foto.