... všetko o BMW ...
Marošš napísal:Ďakujem no už bolo na čase lebo podvozok bol v hroznom staveTak toto je už luxusná prácička 👌
Marošš napísal:Všetko som si našiel na bmwfans.info a číslo dielu som skopiroval do m&m autotechnik ... A odkial som to objednavával tak polovicu som objednal bohužial z gafy a už si u nich neobjednam nič ... Najprv mi poslali 2 rovnaké predné ramena potom mi poslali 2 rozdielne lanka ručnej brzdy akože ani ospravedlnenie nič potom mi poslali nevhodné zadné kotúče keď som im 100 krát písal že brzdy sú z 328ci aj krycie plechy aj repas na vačšie strmene si kúpim a jasne kotuče maléTo aj môj podvozok preto už pomaličky sato dáva dokopy predok už mám teraz je na rade zadná náprava.. Inak odkiaľ sito všetko objednával? Hlavne tie tanieriky nad pružiny a takéto vecičky?
Zeky3 napísal:Tomu hovorím starostlivosť
nadro napísal:Ďakujem, no máš pravdu je to nekonečný príbeh stále si tieto "staré" auta pýtaju investície .. No dúfam že s výsledkom budem spokojný lebo prvá jazda bude o týzdeň tak netrpezlivo čakámParádna robota. I keď sám dobre vieš, že je to studňa ale aspoň budeš vedieť keď bolo to auto uplne nové ako sa spravalo na ceste čo sa podvozku týka. A to Ti vyčarí usmev na tvári ako mne pred mnohymi rokmi keď som toto podobne absolvoval.
Marošš napísal:Čauko .... Prepáč že tak neskoro reagujem ..... No mne osobne sa ten podvozok veľmi páči, jazdím väčšinu času mimo mesta po kľukatých cestách a určite môžem povedať že si dovolím preletieť zákruty s väčšou rýchlostou a istotou je to oveľa presnejšie a také čitatelné .... No ale keď prechádzam po zničenej, poplátanej ceste určite sa nemôžme baviť o komforte no nič iné som nečakal pri tých diskoch ale zas to neni kostitras ... Výška predku je topka presne ako som to chcel nešucha mi to (9,5j disk et28) a neni tam ani medzera medzi blatnikom a pneu ale zadok je natom zle je to nízke a pri väčšej rýchlosti a nerovnostiach to šucha o pneu čiže buď tam pôjdu iné pružny alebo gumená podložka 16mm medzi pružinu a karosériu origo bmwNazdar tak aké pocity máš po prvej jazde na novom podvozku pochváľ sa nam:)